Cluj: Sporturi montane, în Făget! Copiii sunt invitați la aer liber, să participe la workshopuri, jocuri și mult sport!

0

Evenimentul „Sporturi Montane pentru Copii” este organizat pentru a cincea oară de către ACCMME Cabane de Creastă Magashegyi Menedékházak Egyesület, în pădurea de lângă Cluj și se va desfasura în data de 20 octombrie 2018, pe valea Gârbăului, în cadrul Competiției Făget Tour Fortech, ediția a 9-a.

Programul începe la ora 10, iar copiii vor putea participa la activități din cadrul atelierelor de Escaladă cu binecunoscutele panouri și lăzi de cățărat, de Manufactură și de Jocuri de îndemânare pentru a putea dobândi și dovedi abilități de motricitate, coordonare și echilibru. În cadrul workshopului de Schi, participanții vor putea schia și fără zăpadă, iar cei care aleg activitatea de Orientare în alergare, va trebui să parcurgă un traseu folosindu-se doar de o busolă și de o hartă. Cei care reușesc să treacă cu brio peste anumite ateliere, vor beneficia de o Călărie.

Participarea este gratuită.

Proiectul este realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local CIuj-Napoca.

Detalii despre eveniment se găsesc pe: http://rupicapra.eu/sporturi-montane-pentru-copii/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.