Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: Spectacol caritabil “Care-i fruntea?”

0

”Organizația Studenților pentru Turismul Românesc vă așteaptă să luați parte la cea de-a VIII-a ediție a spectacolului caritabil “Care-i fruntea?” desfășurat în Aula Mare a Facultăţii de Știinţe Economice și Gestiunea Afacerilor din data de 10 decembrie!

afis CF
Scopul evenimentului este de a promova tradițiile autentice românești prin aducerea în fața publicului a ansamblurilor si interpreților de muzică populară, precum Ansamblul “Mugurelul”, Bogdan Toma, Adriana Hagău, Marinela Baba și Irinel Popa dar și un mic spectacol de colinde și obiceiuri din diferite zone ale țării (Ardeal, Banat, Bucovina), pus în scenă de către voluntarii echipei OST.

Cei dornici de a lua parte la o seara de colinde însoțite de atmosferă plăcută a șezătorilor din trecut și de a gusta la final din sarmale, cozonaci și alte produse tradiționale, sunt așteptați la acest eveniment de la ora 18:30, intrarea fiind liberă.

Ca în fiecare an, în spatele acestui spectacol este și o misiune aparte: vom organiza o licitație de produse tradiționale care va avea loc în timpul spectacolului din 10 decembrie, prin care încercăm să adunăm fonduri. Desigur, cu ajutorul sponsorilor, noi, Organizația Studenților pentru Turismul Românesc ne propunem să ajutăm o familie săracă din județul Cluj.

Organizația Studenților pentru Turismul Românesc își propune să susțină aceast caz social și cu ajutorul sumei strânse în urma licitației, să îi ajute din punct de vedere financiar.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.