CLUJ: Simfonia VERDE, o poveste despre curaj, schimbare, originalitate şi creativitate

0

Simfonia VERDE, o poveste despre curaj, schimbare, originalitate şi creativitate!

Povestea Simfonia VERDE s-a spus în luna martie şi a umplut de culoare şi muzică sala Auditorium Maximum.

A fost un concert exploziv şi plin de culoare, care a adus împreună generaţii, a unit stiluri şi valori şi a creat noi perspective în lumea muzicii din România.

În an aniversar al oraşului nostru, tinerii au acceptat provocarea de a ieşi în faţă să-şi cânte visele.

Credem că am reuşit să ne diferenţiem prin acest proiect şi să arătăm lumii că muzica uneşte, ne spune Patriciu Pop, trupa VERDE”

021_-_Simfonia_Verde_-_22.03.2015_-_NIK_2913_-_foto_Nicu_Cherciu

Ei reprezintă generaţia VERDE!

VERDE doreşte să mulţumească artiştilor care au acceptat provocarea şi le-au fost alături: Răzvan Krivach, Raluca Bilațiu, Roxana Mancaş, Indie Folker, Admiral C4C, Liviu Deac, The Young Famous Orchestra, Adrian Ardelean şi Dirijorului Vlad Agachi

A fost o onoare să împărţim aceeaşi scenă ! Şi nu în ultimul rând, dorim să mulţumim PUBLICULUI atât de numeros care a vibrat alături de noi în sală !

Împreună am trăit SIMFONIA VERDE!
Simfonia VERDE: full concert: https://www.youtube.com/watch?v=uIkWgKN83MU

Evenimentul a fost organizat de Musicomania și susținut de BCR –  Banca Oficială a Capitalei Europene a Tineretului Cluj-Napoca 2015.

În acest an BCR – Banca Oficială a Capitalei Europene a Tineretului susține demersurile acestor artiști creativi, în cel mai îndrazneț proiect de atitudine muzicală.

O coproducţie TVR Cluj.
Evenimentul a fost promovat de:  ProFM, Look TV, Digi 24, Monitorul de Cluj, Ora de Cluj, Buzznews, Transilvania Reporter, Revista Bulevard, ClujLife, Partytude, Nappoca, Eclujeanul, Orașulcluj, Clujuldebuzunar.ro, Cluj.com, Bunadimineata.ro, Clujul Cultural, Vocea Transilvaniei și Gratuitor.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează