CLUJ: Sfârşitul lunii martie aduce un nou eveniment de neratat pregătit de membrii clubului Toastmasters Cluj!

0

În data de 28 .03.2017, sunteţi invitaţi la o seară mult aşteptată de un număr mare de vorbtori talentaţi: Concursul de Discursuri Internaţionale şi Evaluări.

Afis concurs 2017.03.28

În cadrul acestuia, vom avea şansa de a lua parte la o serie de discursuri inedite, pregătite de câțiva oameni curajoşi, care au acceptat provocarea de ieşi în faţa publicului şi de a împărtăşi din experienţele acumulate. Dornici să comunice şi să inspire, într-un joc cu emoţia şi cu buna-dispoziţie, vorbitorilor li se va oferi oportunitatea de a-şi demonstra abilităţile în ceea ce priveşte arta vorbitului în public, dar şi spiritul critic, în cadrul secţiunilor de evaluare.  Cei mai talentaţi dintre ei vor putea merge, desigur, mai departe în cadrul competiţiei.

Probele se vor desfăşura în limbile română şi engleză.

Evenimentul, în cadrul căruia participanţii vor putea găsi un mediu motivant şi inspiraţional de dezvoltare personală, comunicare şi leadership, va avea loc într-o atmosferă relaxantă, la Urania Palace, începând cu ora 18:45. Intrarea este liberă!

Puteți urmări şi alte detalii legate de concurs pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1507259405975327/

Toastmasters International este o organizație non-profit care încurajează membrii să învețe prin prezentarea de discursuri și dezvoltarea abilităților de leadership într-o atmosferă prietenoasă. Fondată în octombrie 1924, organizaţia are în prezent mai mult de 290.000 de membri, în peste 14.000 de cluburi în 122 de ţări.

Website: cluj.toastmasters.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.