Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: Seara culturala olandeza, Hiperparada animalelor si alte surprize

0

Clientii care vor veni la Cora Cluj in acest weekend vor putea participa la cateva evenimente pe care le-am pregatit si de care sunt invitati sa se bucure atat copiii cat si adultii. Accesul este gratuit.

  • vineri 24 aprilie 2015 – 17.00 – 20.00

Seara culturala olandeza

Evenimentul face parte din proiectul Seri culturale la Cora Cluj si este organizat in parteneriat cu Asociația Părinte înFlorești, Consulatul Regatului Țărilor de jos, Restaurantul Miko, Florăriile Magnolia, Liceul de Arte Vizuale și agenția de turism Pacha Tour. Momente speciale din cadrul evenimentului:

  • in  Galeria comerciala:

Ora 17.00 atelier de pictură pe figurine tematice din ipsos, sub îndrumarea Codruței Moldovan;

Ora 17.00 atelier de pictură și grafică ‘ Instantanee de artă vizuală și design româno-olandez ‘, cu participarea elevilor de la Liceul de Arte Vizuale;

Ora 18.30 atelier de confecționat mori de vânt, sub îndrumarea dnei Andreea Mihiș;

Ora 19.00 prezentare Olanda, realizată de Pacha Tour;

Ora 19.30 atelier de pictat saboți de lemn, sub îndrumarea dlui Csaba Palfi, meșter popular.

  • in magazin la raionul gastro:

Ora 18.00 demonstrație de gătit preparate tradiționale urmată de degustare, activități realizate cu sprijinul Restaurantului Miko și Cora;

Ora 18.30 prezentare de modă cu influența olandeză, cu participarea elevilor de la Liceul de Arte Vizuale;

Pe parcursul evenimentului, participanții vor primi lalele oferite de Florăriile Magnolia.

  • sambata 25 aprilie 2015 – incepand cu ora 11

Statia inFloritoare

Parcarea cora – zona casutelor

Evenimentul face parte din proiectul de colectare selectiva si reciclare creativa si este organizat in parteneriat cu Asociația Părinte înFlorești, Nea Garden și Asociația Ecouri verzi si invita copiii si adultii sa participe la decorarea celor 2 statii de autobuz Cora, utilizând tehnici de reciclare creativă și materiale reciclabile.
Incepand cu ora 11.00, in parcarea Cora in zona casuțelor se vor pregăti suporții de flori din PET-uri cu care vor fi decorate apoi stațiile de autobuz de la Cora.

  • sambata 25 aprilie si duminica 26 aprilie – 10.00 – 15.00

Hiperparada animalelor – editia a 7a

Parcarea cora – spatiul verde

 Hiperparada animalelor 2015 A4 fata

cora, marca Grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai puternice branduri de retail din Europa. Grupul franco-belgian  este prezent pe piaţa din România din anul 2003.

Filozofia cora este concentrată în jurul preţului şi a diversiăţii ofertei comerciale, confortului la cumpărare, serviciilor şi, mai ales, atenţiei oferite clienţilor.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.