Cluj School of Public Health – Primul program educațional în sănătate publică, cu predare în limba engleză, disponibil la nivel licență în Europa Centrală și de Est

0

Cluj School of Public Health – Primul program educațional în sănătate publică, cu predare în limba engleză, disponibil la nivel licență în Europa Centrală și de Est

Servicii și politici de Sănătate/ Cluj School of Public Health (SPH) este cea mai nouă specializare a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării și singurul program de sănătate publică disponibil la nivel licență pentru studenţii din România.

SPH propune o abordare interdisciplinară, cu un program de educaţie comprehensiv, urmărind cinci mari domenii de interes: Politici de sănătate şi management în sănătate; Sănătatea socială şi comportamentală; Epidemiologie; Biostatistică; Sănătatea mediului.

De ce să alegi Cluj School of Public Health?

Unicitatea acestui program educațional în Europa Centrală și de Est

SPH este singurul program educațional în sănătate publică, cu predare în limba engleză, disponibil la nivel licență în Europa Centrală și de Est.

Atenția pe care o acordăm studenților noștri

Numărul limitat de locuri (25 de locuri finanțate de la buget și 20 de locuri cu taxă) asigură calitatea cursurilor și crearea unui mediu care facilitează relația dintre studenți și profesori.

Cursurile predate de către profesori de la universități din Europa și SUA

Cursurile noastre sunt predate în parteneriat cu profesori de la universități din Europa și Statele Unite ale Americii și adaptate astfel încât să acopere fiecare aspect al sănătății publice, dar în același timp să permită studenților să se axeze pe domeniul lor de interes. Mai multe informații despre cursurile SPH sunt disponibile aici.

Oportunități de cercetare și internship

Oportunitățile de cercetare în cadrul SPH sunt oferite de către Centrul pentru Politici de Sănătate şi Sănătate Publică (CHPPH), unul dintre cele mai importante centre de cercetare în domeniul sănătăţii publice din Europa de Est. Mai mult, studenții vor avea posibilitatea de a face stagii de practică și în cadrul universităților partenere din Europa și SUA. Mai multe informaţii despre proiectele de cercetare și partenerii CHPPH sunt disponibile aici.

Diversitatea perspectivelor de carieră

SPH familiarizează studenții cu cinci domenii ale sănătății publice și le oferă acestora oportunitatea de a dezvolta o carieră în domeniul lor de interes. Mai multe informații despre perspectivele de carieră ale viitorilor studenți ai Cluj School of Public Health sunt disponibile aici.

Dacă ți-am trezit interesul, vizitează www.publichealth.ro și pagina noastră de Facebook pentru a afla mai multe informații despre admitereala Cluj School of Public Health.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează