Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cluj School of Public Health – Primul program educațional în sănătate publică, cu predare în limba engleză, disponibil la nivel licență în Europa Centrală și de Est

0

Cluj School of Public Health – Primul program educațional în sănătate publică, cu predare în limba engleză, disponibil la nivel licență în Europa Centrală și de Est

Servicii și politici de Sănătate/ Cluj School of Public Health (SPH) este cea mai nouă specializare a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării și singurul program de sănătate publică disponibil la nivel licență pentru studenţii din România.

SPH propune o abordare interdisciplinară, cu un program de educaţie comprehensiv, urmărind cinci mari domenii de interes: Politici de sănătate şi management în sănătate; Sănătatea socială şi comportamentală; Epidemiologie; Biostatistică; Sănătatea mediului.

De ce să alegi Cluj School of Public Health?

Unicitatea acestui program educațional în Europa Centrală și de Est

SPH este singurul program educațional în sănătate publică, cu predare în limba engleză, disponibil la nivel licență în Europa Centrală și de Est.

Atenția pe care o acordăm studenților noștri

Numărul limitat de locuri (25 de locuri finanțate de la buget și 20 de locuri cu taxă) asigură calitatea cursurilor și crearea unui mediu care facilitează relația dintre studenți și profesori.

Cursurile predate de către profesori de la universități din Europa și SUA

Cursurile noastre sunt predate în parteneriat cu profesori de la universități din Europa și Statele Unite ale Americii și adaptate astfel încât să acopere fiecare aspect al sănătății publice, dar în același timp să permită studenților să se axeze pe domeniul lor de interes. Mai multe informații despre cursurile SPH sunt disponibile aici.

Oportunități de cercetare și internship

Oportunitățile de cercetare în cadrul SPH sunt oferite de către Centrul pentru Politici de Sănătate şi Sănătate Publică (CHPPH), unul dintre cele mai importante centre de cercetare în domeniul sănătăţii publice din Europa de Est. Mai mult, studenții vor avea posibilitatea de a face stagii de practică și în cadrul universităților partenere din Europa și SUA. Mai multe informaţii despre proiectele de cercetare și partenerii CHPPH sunt disponibile aici.

Diversitatea perspectivelor de carieră

SPH familiarizează studenții cu cinci domenii ale sănătății publice și le oferă acestora oportunitatea de a dezvolta o carieră în domeniul lor de interes. Mai multe informații despre perspectivele de carieră ale viitorilor studenți ai Cluj School of Public Health sunt disponibile aici.

Dacă ți-am trezit interesul, vizitează www.publichealth.ro și pagina noastră de Facebook pentru a afla mai multe informații despre admitereala Cluj School of Public Health.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.