Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ, Repair Cafe: atelier de reciclare creativa: Re-Creatie pentru Oameni Mari si Oameni Mici

0

Sambata, 4 iunie, in cadrul Repair Cafe, intre orele 15-18 sarbatorim Saptamana Europeana a Makerilor si Ziua Copilului prin prisma unui atelier de reciclare creativa: Re-Creatie pentru Oameni Mari si Oameni MicI.

Afis-4 iunie

RE-CREATIE CU OAMENI MARI SI OAMENI MICI

Saptamana Europeana a Makerilor și Ziua Copilului sunt motive numai bune pentru o sesiune ALTfel de Repair Cafe. Hartia artizanala, papusi din materiale reciclabile, hranitoare pentru pasari, ghivece de flori din PET-uri si pahare din sticle de vin sunt cateva dintre obiectele pe care le vom mestesugi impreuna la Repair Cafe Cluj, sambata, 4 iunie, intre orele 15-18, la Makers Cafe (Traian, 50, Cluj-Napoca).

Joaca e elementul ce va aduce adultii si copiii la aceeasi masa, iar jucariile noastre vor fi obiectele vechi carora le vom schimba destinul. Deseuri pentru unii, resurse pretioase pentru noi, vor fi personajele unei noi povesti pe care o vom scrie impreuna sambata!

PENTRU CINE? Pentru tine si toti copiii cu varste intre 3 si 99 ani

CU CINE? Cu oameni pasionati de “up-cycling” si de copii și echipele Casa de Cultura Permanenta, Cluj Makers si Magic Puppet

CÂND? UNDE?

4 iunie, între orele 15-18 cu Repair Cafe Cluj, la Cluj Makers, strada Traian, nr. 40, Cluj-Napoca.

BILET DE INTRARE: voie buna si orice obiecte pe care doresti sa le reinventezi alaturi de alti oameni creativi. Orice materiale care consideri ca ar putea fi infrumuseta creatiile noastre sunt binevenite.
Noi venim cu mesterii si instrumentele necesare.

Ti-ar placea sa afli mai multe detalii despre ceea ce punem la cale pe sambata? Fii cu ochii pe noi, urmareste pagina eventului „Re-creatiei cu oameni mari si oameni mici”.

Acest eveniment face parte din European Maker Week, o initiativa promovata de Comisia Europeana, coordonata la Cluj de Cluj Makers.

Coceptul Repair Café a apărut în 2009 în Olanda, fiind formulat de Martine Postma, în acea vreme jurnalist și publicist în Amsterdam. În 2010, Martine a înființat Fundația Repair Café (Repaircafe.org). Această fundație oferă sprijin grupurilor locale din întreaga lume care doresc să înființeze propriul lor Repair Café. Fundația susține, drept urmare, și Repair Café Cluj, lansat de Casa de Cultura Permanenta în cadrul programului Orașul Vizibil 2015. Începând cu luna mai a.c., Repair Café isi continua activitatea in spațiul Cluj Makers.

Pentru editori mai multe informații:
www.facebook.com/repaircafecluj
www.repaircafe.org

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.