Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: Recrutăm voluntari în cadrul Repair Café!

0

Ti-ar placea sa stii cum functioneaza un Repair Café? Dar sa fii parte din echipa care promoveaza in Cluj o atitudine creativa si responsabila privind resursele, comunitatea si ecologia? Pentru a afla, cea mai sigura varianta e aceea de a fi parte din echipa Repair Café Cluj timp de cateva zile! Impreuna cu Puremotion, pregatim o editie speciala in cadrul festivalului Jazz in the Park, cu si despre biciclete reparate, cargo-bike-uri, energie electrica produse de bicla si telefoane incarcate din surse alternative. Si pentru ca echipa sa fie completa cautam o mana de oameni inimosi, voluntari, care sa puna umarul alaturi de noi in perioada 27 iunie- 3 iulie!

logo

Un stagiu de voluntariat de 2,3… 7 zile, ar putea fi inceputul unei colaborari pe termen lung in cadrul cafenelei reparatiilor din Cluj. Daca iti surade idea, citeste detaliile de mai jos si trimite-ne aplicatia ta pana luni, 20.06.2016, ora 20.00!

Ce avantaje iti poate aduce aceasta experienta ?

• Vei stii “cu ce se mananca” un Repair Café
• Te vei familiariza cu conceptele de economie circulara, reutilizare, reparare, reciclare a materiilor prime si produselor de uz comun
• Dobandesti experienta in comunicare, organizare de evenimente, reparatii de biciclete, producere de curent prin biciclit, etc;
• Vei lucra cu o echipa faina si vei invata „din mers” cum functioneaza o activitate marca Repair Cafe;
Ce asteapta echipa de la tine?
• Voie buna, entuziasm si seriozitate
• Dorinta de a invata si de a face lucrurile bine
• Ajutor la standul Repair Café din cadrul Jazz in the Park, pe baza unui orar agreat impreuna. Activitatea poate fi foarte variata: le vei arata oamenilor cum functioneaza cargo-bike-urile noastre, vei asigura plimbari cu cargo bike-ul prin parc, vei fi responsabil cu standul de produs curent si incarcat telefoane/pus muzica, vei fotografia cele mai faine momente ale zilei la standul nostru

Inscriere

Trimite-ne solicitarea ta de inscriere (date de contact- email, tel, FCB; scurta motivatie privind participarea ta) pe adresa: repaircafe.ro@gmail.com pana luni ora 20.00, 20 iunie 2016!

* Repair Café Cluj este locul în care obiectele și lucrurile stricate capătă o nouă viață! Repair Café-urile sunt locatii cu acces liber si au ca ultim scop sa repare lucruri (impreuna). Conceptul a aparut in 2009 in Olanda, iar in momentul prezent exista in lume 1102 cafenele ale reparatiilor. Intr-o locatie in care exista un Repair Café, veti gasi unelte, scule si materiale care sa va ajute sa efectuati orice reparatii aveti nevoie. Haine, mobilier, aparate electrice, biciclete, jucarii etc. Veti gasi de asemenea voluntari priceputi in diferite domenii.

Repair Café Cluj, s-a lansat în cadrul programului Orașul Vizibil 2015, la initiative Asociatiei Cercul Social. Începând cu luna mai a.c., Repair Café are activitate în prima si a-3-a sâmbătă a fiecărei luni, în spațiul Cluj Makers.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.