CLUJ: Primul concert Șuie Paparude din 2015

0

După o absență de aproape jumătate de an, trupa Șuie Paparude se întoarce, joi, 23 aprilie, la Cluj-Napoca, pentru a susține primul concert din 2015 din acest oraș. Concertul este organizat de cel mai vestit club de concerte live din Cluj: Euphoria Music Hall, iar evenimentul este programat a începe la 10 seara. Biletele se pot achiziționa din club, cu 15 lei în avans, până în ziua concertului (la ora 16:00); cu 10 lei cu Omnipass, până în ziua concertului (la ora 16:00) și 20 lei în ziua concertului.

Suie la Cluj

Clujul face parte din topul orașelor preferate de noi, pentru că aici mereu găsim un public cald, care ne primește tot timpul într-un fel pe care nu îl mai întâlnim în altă parte. În Cluj ne întoarcem mereu cu drag. Ne vedem, din nou, pe 23 aprilie în Euphoria Music Hall, pentru a susține împreună cu voi un concert ce îl anunțăm de pe acum a fi unul incendiar”, spun băieții de la Șuie Paparude.

Event – FB.com/events/382776318594329

Șuie Paparude înseamnă Michi, Dobrică și Bean.

Trupa s-a lansat în 1993,  abordând un stil alternativ-new-wave (epoca New Order). Un an mai târziu, trece la nou stil, de data acesta, „comercial” industrial (vezi influentele Front 242, Laibach, Frontline Assembly). În 1995, apare primul album <SUIE PAPARUDE>, iar peste 2 alți ani se  lansează al doilea album: <SALVEAZĂ-TE>. În 2000, Șuie Paparude începe lucrul la cel de-al treilea album <URBAN>, ce apare în primăvara aceluiași an.  În octombrie 2001, Șuie Paparude pleacă într-un mic turneu în Belgia, unde susține trei concerte în Bruxelles si Gent. În anul 2001, cu ajutorul unui bun prieten din Los Angeles, reușesc să includa piesa „Ajutor” pe coloana sonoră a filmului hollywoodian „Inahbited”.
Doi ani mai târziu, Șuie lanseaza albumul <ATAC LA PERSOANA>. Urmează albumul nr 5 <SCANDALOS>, în 2004. Pe 23 iunie 2006, Suie Paparude sunt invitați să cânte pe stadionul Lia Manoliu în deschiderea concertului Depeche Mode, în fața a peste 40.000 de spectatori. Tot în vara anului 2006, concertează la Festivalul rock de la Periam, în deschiderea trupei punk Exploited.  În 2008, are loc lansarea albumului numarul 6: <A FOST ODATA>. Ultimul album, cu numarul 7, <E SUFLET IN APARAT> (2010), e o continuare firească a celor precedente, dar cu un feeling mai dark, mai serios. Nu lipsește autoironia, iar hiturile aduc zâmbetul pe buze și energia în picioare.

Șuie Paparude lucrează, momentan, la albumul cu nr 8.

Despre Euphoria Club, găsiți detalii la:

musichall.euphoria.ro

FB.com/EuphoriaMusicHall

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.