CLUJ: primul blog de Cypher pe blog din România pentru noi talente in hip-hop

0

Ai cântat pe balcon
Pe ritmuri afară din ton
Ai cântat în casă
Ca o pasăre măiastră
N-ai unde să-ţi scrii 
Versuri de după blocurile gri
De acum e loc pentru toţi
Haide şi tu dacă ştii că poţi.
Dacă vorbeşti repede
Şi vrei să pui asta pe perete
Dă un share să vină lumea
Că noi ne-aşteptăm de lunea
Să veniţi cu toţii-acolo
Pentru că vă dăm un solo
De-acum-nainte veţi avea
Locul pentru a o da
Aşadar v-am anunțat

Că un proiect am lansat
Şi la nume îi va zice…
Servustoc
CYPHER PE BLOG!

 

Mecanismul “Cypher pe blog”

Acesta este primul proiect online care conține o competiție reală între cei mai buni scriitori de texte de hip-hop, dar mai ales o șansă pentru cei care vorbesc mult să învețe să scrie. Altfel spus, dăm o șansă celor care vorbesc prea mult la țigară să și scrie și să se și citească, măcar între ei, dacă nu unii pe alții.

Cypher pe blog 2

Regula e simplă: Se dă tema săptămânală printr-un text, în proză sau în versuri sau o fotografie iar cei care doriesc să participe trebuie să scrie prin comentarii câte versuri le vin vizavi de titlul sau textul cu pricina. Asta cât mai corect posibil. Mai mult, pot continua opera de arta legandu-se de comentariul dinainte, având ocazia în acest fel să îi dea peste nas și celui care-a fost mai rapid cu o secundă.

După ce jocul este pornit, nu mai e decât un pas până la a porni și alegerea celor mai buni. Astfel, se va realiza o finală lunară online între cei mai buni scriitori de versuri, doi cate doi.

Rugăminte: Câmpurile obligatorii trebuie completate cu numele sau cu poreclă și adresă de e-mail corectă, pentru ca participanții să fie contactati ulterior pentru orice motiv.

Scopul proiectului “Cypher pe blog” este acela de a găsi noi talente hip-hop care ar putea face față scenei măcar o seară, dacă nu chiar o viață întreagă și de a le trece pe acestea prin filtrul exercițiului înca de la începutul carierei lor.

Cypher pe blog” va organiza în mod constant petreceri-întâlniri hip-hop, unde toți care au participat cu versuri prin comentarii pe blogul vor fi invitați alături de prietenii lor mai mici sau mai mari pentru a le arăta acestora și nu numai, cu microfonul în mână, talentul de care dispun.

Cypher pe blog este un proiect al NIȘTE brand

Adresă: www.cypherpeblog.wordpress.com

Facebook : http://goo.gl/ymjIXc

Cypher pe blog 1

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează