CLUJ: primul blog de Cypher pe blog din România pentru noi talente in hip-hop

0

Ai cântat pe balcon
Pe ritmuri afară din ton
Ai cântat în casă
Ca o pasăre măiastră
N-ai unde să-ţi scrii 
Versuri de după blocurile gri
De acum e loc pentru toţi
Haide şi tu dacă ştii că poţi.
Dacă vorbeşti repede
Şi vrei să pui asta pe perete
Dă un share să vină lumea
Că noi ne-aşteptăm de lunea
Să veniţi cu toţii-acolo
Pentru că vă dăm un solo
De-acum-nainte veţi avea
Locul pentru a o da
Aşadar v-am anunțat

Că un proiect am lansat
Şi la nume îi va zice…
Servustoc
CYPHER PE BLOG!

 

Mecanismul “Cypher pe blog”

Acesta este primul proiect online care conține o competiție reală între cei mai buni scriitori de texte de hip-hop, dar mai ales o șansă pentru cei care vorbesc mult să învețe să scrie. Altfel spus, dăm o șansă celor care vorbesc prea mult la țigară să și scrie și să se și citească, măcar între ei, dacă nu unii pe alții.

Cypher pe blog 2

Regula e simplă: Se dă tema săptămânală printr-un text, în proză sau în versuri sau o fotografie iar cei care doriesc să participe trebuie să scrie prin comentarii câte versuri le vin vizavi de titlul sau textul cu pricina. Asta cât mai corect posibil. Mai mult, pot continua opera de arta legandu-se de comentariul dinainte, având ocazia în acest fel să îi dea peste nas și celui care-a fost mai rapid cu o secundă.

După ce jocul este pornit, nu mai e decât un pas până la a porni și alegerea celor mai buni. Astfel, se va realiza o finală lunară online între cei mai buni scriitori de versuri, doi cate doi.

Rugăminte: Câmpurile obligatorii trebuie completate cu numele sau cu poreclă și adresă de e-mail corectă, pentru ca participanții să fie contactati ulterior pentru orice motiv.

Scopul proiectului “Cypher pe blog” este acela de a găsi noi talente hip-hop care ar putea face față scenei măcar o seară, dacă nu chiar o viață întreagă și de a le trece pe acestea prin filtrul exercițiului înca de la începutul carierei lor.

Cypher pe blog” va organiza în mod constant petreceri-întâlniri hip-hop, unde toți care au participat cu versuri prin comentarii pe blogul vor fi invitați alături de prietenii lor mai mici sau mai mari pentru a le arăta acestora și nu numai, cu microfonul în mână, talentul de care dispun.

Cypher pe blog este un proiect al NIȘTE brand

Adresă: www.cypherpeblog.wordpress.com

Facebook : http://goo.gl/ymjIXc

Cypher pe blog 1

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.