CLUJ: Peste 55.000 lei donati Spitalului de urgenta pentru copii in urma campaniei „Luna inimilor deschise”

0

Cora Cluj a strâns peste 55.000 lei în timpul campaniei „Luna inimilor deschise”, derulată în perioada 29 aprilie – 23 iunie 2015 in toate magazinele cora Romania.

IMG_0154
In prima parte a programului a fost acordat cec-ul simbolic reprezentantilor Spitalului de urgenta pentru copii , beneficiarul campaniei umanitare „Luna inimilor deschise” si au fost premiati de catre conducerea magazinului 10 casieri care au reusit sa adune cele mai mari sume de la clienti.

In cea de-a doua parte, clientii au participat la o demonstratie culinara sustinuta de bucatarii restaurantului „Le Petit Paris”, invitatii Serii culturale frantuzesti de la Cora”.

Au preparat o salata „niçoise”, piept de curcan cu smochine, gorgonzola si smantana dulce si ca desert, ecler cu crema de vanilie si esenta de migdale.

Clientii au degustat preparatele si au ascultat muzica franceza.
IMG_0186

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează