CLUJ: Peste 55.000 lei donati Spitalului de urgenta pentru copii in urma campaniei „Luna inimilor deschise”

0

Cora Cluj a strâns peste 55.000 lei în timpul campaniei „Luna inimilor deschise”, derulată în perioada 29 aprilie – 23 iunie 2015 in toate magazinele cora Romania.

IMG_0154
In prima parte a programului a fost acordat cec-ul simbolic reprezentantilor Spitalului de urgenta pentru copii , beneficiarul campaniei umanitare „Luna inimilor deschise” si au fost premiati de catre conducerea magazinului 10 casieri care au reusit sa adune cele mai mari sume de la clienti.

In cea de-a doua parte, clientii au participat la o demonstratie culinara sustinuta de bucatarii restaurantului „Le Petit Paris”, invitatii Serii culturale frantuzesti de la Cora”.

Au preparat o salata „niçoise”, piept de curcan cu smochine, gorgonzola si smantana dulce si ca desert, ecler cu crema de vanilie si esenta de migdale.

Clientii au degustat preparatele si au ascultat muzica franceza.
IMG_0186

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.