Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cluj-Napoca: Şcoala de toamnă BUSINESS SMART SCHOOL

0

Crezi că ai puterea de a face o schimbare în mediul de afaceri? Business Smart School te invită să vezi cum funcționează business-urile de succes și să înveți alături de noi cum să construiești o afacere profitabilă de la A la Z.

Business Smart School reprezintă cel mai amplu și complex proiect marca Organizației Studenților Economiști şi de asemenea cel mai bun proiect din domeniul antreprenorial, titlu primit în cadrul Galei Tineretului Clujean, organizată de Federația Tinerilor din Cluj, în anul 2017.

Tema acestei ediții ‘BREAKING THE BUSINESS CODE’ te va iniția în lumea antreprenorială prin 9 sesiuni de training-uri și workshop-uri, bazate atât pe domeniul economico-financiar, cât şi pe cel socio-uman, acestea fiind destinate elevilor, studenților, masteranzilor și doctoranzilor din toată ţara!

De asemenea, participarea la acest proiect reprezintă o șansă de a-ți exprima opiniile în fața unor persoane cu experienţă din sfera economică, care vor fi prezente în calitate de speakeri ai evenimentului. Pentru a destinde atmosfera, programul nostru cuprinde activități de socializare, activități outdoor, o gală festivă cu decernare de premii şi multe alte surprize!

Organizația Studenților Economiști din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai, vă așteaptă în perioada 2-8 Septembrie la Cluj-Napoca pentru a descoperi cum să îți finanțezi ideile, să eviți greșelile făcute frecvent chiar de către cei mai buni și să îți pui amprenta în mediul de afaceri.

Misiunea noastră este aceea de a informa corect și concret tinerii cu mari dorințe, viziuni și idei inovative ce țin de viitorul mediului business. Dacă vrei să îți deschizi o afacere și nu știi de unde să începi te așteptăm la cea de-a XI-a ediție Business Smart School!

Acest proiect este realizat de Organizația Studenților Economiști în colaborare cu: Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca şi Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Mai multe detalii: http://osecluj.ro/bss

Adresează-ne o întrebare: https://www.facebook.com/osecj/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.