CLUJ NAPOCA: Pe 2 iunie Sarbatoreste Global Sharing Day alaturi de UseTogether

0

Pe 2 IUNIE sărbătorim Global Sharing Day, altfel spus, ziua internațională în care oamenii împărtășesc lucruri și experiențe. Este al doilea an în care această zi este celebrată în peste 160 țări, alături de mai bine de 60 milioane de oameni, iar anul acesta România va fi printre ele. Anul acesta UseTogether va da tonul acestei zile în 4 orașe din România: București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Vă așteptăm alături de noi la un TROC de obiecte de zile mari, un spațiu în care vom cânta, ne vom juca și vom fi creativi. Sharing înseamnă multe lucruri, poate fi diferit de la o persoană la alta. Vă invităm să descoperim împreună toate sensurile acestui cuvânt pe 2 iunie la ora 12.00 în Parcul Babeș din Cluj-Napoca.

 

use together

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează