CLUJ: “Lady today, business lady tomorrow” / 25 – 27 martie 2015

0

Business Ladies Club organizează ediția a-III-a a evenimentului

“Lady today, business lady tomorrow”

În perioada 25 – 27 martie 2015, va avea loc ce-a de-a III-a ediție a proiectului “Lady today, business lady tomorrow”, prin care ne propunem să surprindem primii pași în educarea femeilor care vor să își lărgească orizonturile, să devină independente și să își creeze o imagine puternică în domeniul afacerilor.

12

„Lady today, Business Lady tomorrow” se va desfăşura pe parcursul a trei zile în cadrul cărora vă vom prezenta etapele construirii unei femei de succes: de la „brand” la atitudine, de la profesionalism la unicitate, de la time management eficient la vânzarea inteligentă de succes.

  • Ziua 1 – „Create your own brand, be unique, be a successful woman!”

  • Ziua 2 – „Business Woman between attitude and success!”

  • Ziua 3 – „Three times woman!”

Speakerii care vor face parte din proiect sunt Genoveva Hosu, Geta Ungurean, Anca Șerban, Mihaela Vodnar, Aurelia Cristea, Raluca Moisi, Cristina Varo. Gazda evenimentului va fi echipa BLC iar locația acestuia va fi The Office Cluj-Napoca.

Proiectul va debuta cu strategia de branding personal – se va prezenta procesul de creare a unui brand unic care te poate cataloga ca un expert pe nișa ta. Trei doamne cu renume în lumea business vor inspira participantele prin carierele lor de succes. A doua zi va fi dedicată atitudinii individuale în afaceri – se vor prezenta aspecte legate de etică, comportament, valori cât și modă în afaceri. Vrem să vă arătăm că nimic nu este imposibil şi nimic nu este irealizabil, că totul se reduce la atitudinea pe care o avem faţă de un obiectiv pe care dorim să îl realizăm, faţă de un vis pe care dorim să îl îndeplinim, faţă de noi şi de modul în care ne percepem. Ultima zi va avea în centru femeia privită din trei perspective: ca și persoană, ca și doamnă de afaceri și ca mamă devotată. Pentru a realiza un echilibru perfect femeia trebuie să devină un bun negociator, să își dezvolte abilitățile de public speaking și totodată să devină un vânzător inteligent, atât a propriei afaceri cât și a imaginii sale.

Prin acest proiect ne propunem să respectăm principiul egalităţii de şanse fără a se realiza nici o deosebire, excludere sau restricţie indiferent de rasă, naţionalitate, etnie, limbă, religie, categorie socială. Chiar mai mult, dorim să integrăm în acest proiect persoane cu apartenenţă la categorii defavorizate și în minoritate.

Responsabilitatea socială va fi un punct important pentru noi, un concept în care ne implicăm și dorim să-l transmitem viitoarelor doamne de afaceri. Atitudinea noastră este una conștientă și activă, prin implicarea în acțiuni de responsabilitate socială, prin care ne propunem să asigurăm un număr special de locuri pentru persoanele în minoritate și/sau care aparțin unor categorii defavorizate.

Proiectul se va încheia cu o gală, în cadrul căreia vom mulţumi femeilor de succes din jurul nostru, vom declara membrii onorifici, vom sărbători 3 ani de când asociația noastră a fost înființată și totodată închiderea celei de-a treia ediții a proiectului „Lady today, business lady tomorrow”.

BLC a fost fondat în anul 2011, sub numele de Business Ladies Club, de către un grup de tinere economiste din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. Scopul BLC este pregătirea viitoarelor femei în afaceri prin informare, dezvoltarea capacităţilor antreprenoriale şi punerea în practică a abilităţilor dobândite. BLC creează un mediu propice dezvoltării personale și profesionale a viitoarelor Business Ladies, în vederea încadrării acestora în lumea afacerilor, întrucât misiunea BLC este de a familiariza tinerele cu mediul de afaceri, prin crearea unui cadru favorabil pentru acest lucru. Valorile BLC – pledăm pentru: demnitate, integritate și profesionalism.

Înscrieri: http://goo.gl/f2aBVk
Detalii: http://goo.gl/pKL1q0

sigla BLC

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează