Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: Jocurile Copilăriei în Caravana Veseliei a început

0

A treia ediție a evenimentului Jocurile Copilăriei în Caravana Veseliei, organizat în parcul Grigorescu, care atrage numeroși parteneri și aduce copiilor de toate vârstele noi surprize, a început. Înghețata Napoca s-a alăturat jocurilor noastre propunând o întâlnire cu un personaj special, care îi va ajuta pe copii să facă înghețată, să coloreze și să participe la cele mai distractive activități de ziua lor.

Jocuri dinamice, jocuri de grup, ateliere de creație, activități sportive, spectacole, flash-mob sunt doar o parte din surprizele pe care organizatorul Caravana Veseliei, împreună cu partenerii lui le-au pregătit celor ce vor alege sa petreacă una sau mai multe zile, în perioada 01-04 iunie, pe malul Someșului.

Muzica veselă și concursurile cu premii vor completa activitățile pregătite și îi vor încânta pe cei mici și pe cei mari.

Intrarea la eveniment este liberă.

Caravana Veseliei – organizatorul acestui eveniment – alături de partenerii de joacă, a conturat un loc perfect pentru câteva zile pline de surprize petrecute în familie. Distracția copiilor și liniștea părinților sunt de altfel preocupările Caravanei pe tot parcursul anului. De peste 6 ani, clubul Caravana Veseliei a amenajat locul potrivit și a pregătit personal dedicat pentru: petreceri pentru copii, programe after school, club de vacanță, ateliere și cursuri specializate.

afis-k

Organizator: Caravana Veseliei
Cu sprijunul: Fundaţia Părinţi Clujeni, Peditel
Parteneri: Algida, Coca-Cola, Oriflame, Bliss-Chocolate for Health

Parteneri educaţionali: Grigo Print Shop, CalendarulMagic.ro, Asociaţia Firul Ariadnei, Cercetaşii României, Mânuţe pricepute
Parteneri media: I Like Cluj, Cluj.com, Observatorul de Cluj, copilărie.org, Clujlife, Clujul de buzunar, Cluju.ro, Clujaxio.ro, ştiridecluj.ro, Cluj24h.ro, Radio Renaşterea, Infotrafic, Paprika Radio, ILoveCluj

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.