Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cluj: GET FIT IN NATURE: mișcare în aer liber pentru un stil de viață sănătos și activ

0

Asociația GoCreate vă invită sâmbătă, 27 iulie, începând cu ora 9:00, la evenimentul Get fit in nature, un eveniment dedicat sportului în natură.

Timp de 4 ore, în parcul sportiv „Prof. Dr. Iuliu Hațieganu”, Sorin Iacob (personal trainer) și Cristina Hoțiu (trainer și nutriționist) vor umple atmosfera de sănătate, prin circuite de exerciții fizice și informații valoroase despre nutriție. În plus, participanții vor beneficia de o masă pe care o vor savura împreună, fiind încurajați s-o adopte în alimentația de zi cu zi.

Evenimentul presupune un număr limitat de locuri (20), deci este necesară înscrierea în prealabil, prin accesarea acestui link http://bit.ly/înscriereGetfitinNature; participarea este gratuită.

Get fit in nature este un proiect prin care asociația dorește să atragă atenția asupra importanței activității fizice și alimentației sănătoase zilnice în construirea unui stil de viață sănătos.

Proiectul este finanțat prin programul Start ONG.
Start ONG
este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere și instituțiilor non-administrative.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.