Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cluj Expat Business Club, lansarea in 13 octombrie 2009

0

Octombrie este o lună cu evenimente marca Junior Chamber International la Cluj! Lansarea oficială a Cluj Expat Business Club şi o noua ediţie a Business Networking Event (BNE) sunt cele 2 evenimente organizate de  JCI Cluj.

Marţi, 13 octombrie 2009 la ora 19:00 are loc lansarea oficială a Cluj Expat Business Club la hotelul City Plaza. Cluj Expat Business Club este o iniţiativă a Junior Chamber International, filiala Cluj.

Miercuri, 14 octombrie, la Hotel City Plaza, sala Venezia, incepand cu ora 19:00, o noua editie a Business Networking Event (BNE), un eveniment inovator de “fast networking”, dedicat oamenilor de afaceri si tinerilor antreprenori din Cluj. 

In seria evenimentelor de business la nivel local, JCI Cluj-Napoca propune atat oamenilor de afaceri cat si tinerilor antreprenori, facilitarea dialogului intre acestia prin intermediul unei noi editii a JCI BNE. Aceasta editie isi propune, totodata, sa promoveze organizatia locala a JCI in mediul de business si sa celebreze, alaturi de membri, sustinatori si simpatizanti, intr-un mod informal, networking-ul ca instrument de dezvoltare a afacerii si stimulare a dialogului “after work”.

Evenimentul de networking din 14 octombrie va merge pe formula obisnuita: pe parcursul a circa doua ore, fiecare invitat va interactiona cu restul participantilor prin rotatie, pentru a identifica oportunitati de colaborare si a impartasi idei, pareri si solutii pentru propria afacere. Conditia de participare este ca cei prezenti sa aiba propria afacere sau sa ocupe o pozitie de manager. Reprezentantii JCI Cluj-Napoca vor facilita dialogul intre participanti si vor asigura follow-up pentru intregul grup. Pentru eficienta, acesta nu va avea mai mult 25 de persoane, adica antreprenori, manageri, consultanti, traineri si freelanceri interesati de parteneriate si contacte noi. Obiectivul acestui proiect este, in continuare, stimularea colaborarii la nivel local printr-o investitie optima a timpului personal si consolidarea mediului local de business prin mai multa coeziune.

Elementul nou al acestei editii consta in celebrarea impreuna, membri JCI si invitati, a spiritului JCI. In data de 15 octombrie, vom organiza o petrecere de tipul “after work party” in care participantii la BNE dar si alti invitati isi vor petrece timpul la fel de eficient, dar de data aceasta in ritmuri de jazz si dialoguri amicale. Partenerul JCI pentru petrecere este clubul clujean Broadway.

Pentru mai multe detalii accesati http://www.jcicluj.ro/business-networking-event/ iar pentru a inscrieri la eveniment transmiteti cererea la adresa de e-mail office@jcicluj.ro

O scurtă descriere a organizaţiei (în limba engleză)

Junior Chamber International

JCI is a worldwide federation of young professionals and entrepreneurs between the ages of 18 and 40.
Our mission is to contribute to the advancement of the global community by providing the opportunity for young people to develop the leadership skills, social responsibility, entrepreneurship and fellowship necessary to create positive change.
JCI Cluj-Napoca

The Local Chapter in Cluj-Napoca gathers 50 members, coming from all ranges of the social and economical environment: entrepreneurs, middle and top managers, leaders of the local NGOs and youth organizations, teachers.

Our programs focus on members development and on the enhancement of the local business environment. We are also engaged in community activities, as we are driven by the will of developing better leaders for better societies.

Our most important capital are our members, 50 young people with similar values and interests, willing to achieve personal progress through the progress of the local community.

Detalii pe jcicluj.ro

invitation-to-the-lauch-of-cluj-expat-business-club

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.