CLUJ de weekend: jazz, carte, muzica electronica, arta

0

Clujenii se vor bucura în acest weekend de o ofertă de divertisment nu doar generoasă, ci şi foarte variată: de la acorduri de jazz în Parcul Central şi cel mai mare festival de muzică electronică din România, în curtea castelului Banffy din Bonţida, la cel mai mare târg de carte din Ardeal pentru cei care optează pentru lectură… eventual într-un hamac, tot în Parcul Central. În plus, clujenii vor avea parte în debutul acestui weekend de cea mai lungă noapte: 24 de ore de distracţie pentru tineret.

INFLAŢIE de evenimente la Cluj: jazz în parc, muzică electronică la castel şi târg de carte în centru VEZI PROGRAMUL COMPLET

 

no-comment mic

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează