Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: Cursuri de Eficienţă Energetică şi Educaţie Financiară

0
Habitat for Humanity Cluj-Napoca organizează
cursuri de Eficienţă Energetică şi Educaţie Financiară
habitat romania

Asociaţia Habitat for Humanity Cluj organizează pe 19 şi 20 iunie 2012 cursuri de eficienţă energetică şi educaţie financiară. Persoanele interesate pot participa gratuit la curs, care se va desfăşura pe durata a două ore, în mai multe serii, la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca şi la sediul organizaţiei Habitat for Humanity Cluj-Napoca.  

Scopul cursului este de a informa şi de a conştientiza participanţii de nevoia unei locuinţe eficiente din punct de vedere al consumului de energie şi totodată de a înţelege faptul că există soluţii financiare viabile şi pentru familii şi persoane cu venituri reduse. Participanţii acestor cursuri vor putea afla cum:

  • Să eficientizeze consumul de energie în casă;
  • Să utilizeze inteligent aparatele electrice din casă şi să ia decizii informate cu privire la îmbunătăţirea aparaturii electrice;
  • Să fie informaţi corect pentru a lua decizii financiare potrivite;
  • Să plătească lunar mai puţini bani pe factură;
  • Să îşi gestioneze inteligent banii şi să prioritizeze în funcţie de importanţa/urgenţa situaţiei;
  • Să îşi planifice viitorul astfel încât să îşi atingă scopurile personale.
Deoarece numărul de locuri este limitat, înscrierile se pot face prin acest formular. Termenul limită pentru înscrieri este miercuri, ora 12.00. Pentru mai multe informaţii, puteţi scrie la info@habitat.ro sau să contactaţi Habitat for Humanity Cluj-Napoca la numărul de telefon 0264 425 353.

***
Habitat for Humanity este o organizaţie non-profit, a cărei misiune este să elimine lipsa de adăpost şi locuirea sărăcaciosă a persoanelor din întreaga lume. La nivel global, Habitat for Humanity a construit şi reabilitat peste 600.000 de locuinţe pentru 3 milioane de persoane din 80 de ţări de pe întreg globul. Habitat for Humanity România a ajutat, până în acest moment, peste 4.000 de familii, prin intermediul celor 7 filiale active ale sale din judeţele: Bihor, Cluj, Bacău, Dolj, Argeş, Prahova şi Suceava. La nivel local, în cei 14 ani de activitate Habitat for Humanity Cluj a ajutat 563 de familii, respectiv 1.123 de persoane prin programele de construcții, renovări și reabilitări, prin construirea a 78 de locuințe în 5 comunități și prin renovarea, reabilitarea și izolarea termică a 360 de locuințe. Mai mult, peste 3.500 de voluntari locali și internaționali au lucrat pe șantierele Habitat Cluj.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.