CLUJ: Conferință de parenting cu Dr. Michael Thompson

0

Conferința Dr. Michael Thompson ”Ce putem face pentru a-i ajuta pe copii să aibă succes la școală și în viață?”

Prima conferință de parenting din Cluj-Napoca, oferită de un expert internațional în domeniu.

Michael G. Thompson, Ph.D. este consultant, autor al mai multor cărți pe teme de educație și parenting, și psiholog specializat în consilierea copiilor și a familiilor acestora. A fost invitat ca speaker și consultant în peste 700 de școli din Statele Unite, și a susținut conferințe în școli internaționale din America Centrală, din Europa, Africa și Asia. Datorită expertizei lui în psihologia copilului și a cercetării îndelungate prin care a căutat să înțeleagă dezvoltarea emoțională a băieților, a fost invitat să vorbească la emisiuni precum ”The Today Show”, ”The Oprah Winfrey Show”, ”ABC 20/20”, ”CBA 60 Minutes”, ”The Early Show” și ”Good Morning America”.

MT_afis_EN

Dr. Thompson va împărtăși părinților prezenți, expertiza însușită după zeci de ani de cercetare în domeniul psihologiei copiilor, de-a lungul cărora a avut ocazia să lucreze îndeaproape cu sute de copii (în special cu băieții), cu familiile și cu dascălii acestora.

Pe parcursul unei întregi zile, Dr. Thompson va fi partenerul părinților în misiunea de a crește copii fericiți, sănătoși, echilibrați, care vor ajunge să se bucure de succes la școală și în viață, răspunzând la întrebările care îi îngrijorează.

Evenimentul va fi împărțit pe două sesiuni de lucru cu părinții și un mic dejun cu Michael Thompson dedicat exclusiv tăticilor.

La eveniment sunt așteptați să participe 700 de părinți și oameni implicați in educația copiilor.

În 21 Martie, Grand Hotel Italia va fi gazda primei conferințe de parenting din Cluj-Napoca oferită de Transylvania College în colaborare cu Events Design.

Mai multe informații și înscrieri disponibile pe site-ul oficial al evenimentului http://parenting.transylvania-college.ro/

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează