Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: Conferință de parenting cu Dr. Michael Thompson

0

Conferința Dr. Michael Thompson ”Ce putem face pentru a-i ajuta pe copii să aibă succes la școală și în viață?”

Prima conferință de parenting din Cluj-Napoca, oferită de un expert internațional în domeniu.

Michael G. Thompson, Ph.D. este consultant, autor al mai multor cărți pe teme de educație și parenting, și psiholog specializat în consilierea copiilor și a familiilor acestora. A fost invitat ca speaker și consultant în peste 700 de școli din Statele Unite, și a susținut conferințe în școli internaționale din America Centrală, din Europa, Africa și Asia. Datorită expertizei lui în psihologia copilului și a cercetării îndelungate prin care a căutat să înțeleagă dezvoltarea emoțională a băieților, a fost invitat să vorbească la emisiuni precum ”The Today Show”, ”The Oprah Winfrey Show”, ”ABC 20/20”, ”CBA 60 Minutes”, ”The Early Show” și ”Good Morning America”.

MT_afis_EN

Dr. Thompson va împărtăși părinților prezenți, expertiza însușită după zeci de ani de cercetare în domeniul psihologiei copiilor, de-a lungul cărora a avut ocazia să lucreze îndeaproape cu sute de copii (în special cu băieții), cu familiile și cu dascălii acestora.

Pe parcursul unei întregi zile, Dr. Thompson va fi partenerul părinților în misiunea de a crește copii fericiți, sănătoși, echilibrați, care vor ajunge să se bucure de succes la școală și în viață, răspunzând la întrebările care îi îngrijorează.

Evenimentul va fi împărțit pe două sesiuni de lucru cu părinții și un mic dejun cu Michael Thompson dedicat exclusiv tăticilor.

La eveniment sunt așteptați să participe 700 de părinți și oameni implicați in educația copiilor.

În 21 Martie, Grand Hotel Italia va fi gazda primei conferințe de parenting din Cluj-Napoca oferită de Transylvania College în colaborare cu Events Design.

Mai multe informații și înscrieri disponibile pe site-ul oficial al evenimentului http://parenting.transylvania-college.ro/

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.