Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: Concert Caritabil de Colinde “Vin colindătorii. Fericit este cel ce poate darui”

0

Asociaţiile nonprofit VIVAD şi CALIOPI (PIA) BRĂTIANU organizează miercuri14 decembrie 2016, începând cu ora 17.00, la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca (Piata Lucian Blaga 1-3), concertul caritabil de colinde “Vin colindătorii. Fericit este cel ce poate dărui”.

concert-caritabil-de-colinde-cluj

Ne dorim ca prin acest concert gândit în spiritul sărbătorilor de iarna, când bunătatea, speranța, caritatea ne îmbrățișează sufletele, să sensibilizeze comunitatea clujeană spre a dărui în scop caritabil și a aduce zâmbete.”

Cei care vor încerca să ajungă și să atingă totodata sufletele noastre sunt:

Călin Merca, Emil Floare & Corul A Capella, Aldo Blaga & Tzika Sax, Elisabeta Guzu, Corina Cherecheş,Camelia Crişan, Sabin Suciu.

Orchestra școlii de muzică ,,Augustin Bena’’

Elevii Liceului de Muzică ,,Sigismund Toduță’’ sub indrumarea Prof. Matei Florina, prof. Neamț Daniela și a prof. Tara Andrei:

Fondurile obținute în urma acestui concert caritabil, vor fi îndreptate către Asociația V.I.V.A.D., Fundatia Părinți din România, filiala Părinţi Clujeni pentru sustinerea PEDITEL, Liceul de Muzică ,,Sigismund Toduţă’’ și Școala de Muzică ,,Augustin Bena’’

Evenimentul organizat de asociațiile V.I.V.A.D. și Caliopi (Pia) Brătianu are ca parteneri: Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei, Clubul Monarhiştilor, Asociația Miscarea Liberală Dejeană, Cluj AM, Tv Cluj Am, Cluj Today , Cluj Insider, Sport în Cluj, Transylvania Today, Concise, Asociatia Futnet Romania, Cabinet Individual de Psihologie Marius Pentilie, Voluntar pentru societate, emisiune online TV Cluj AM.

Link event pe facebook   https://www.facebook.com/events/1350952761611328/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.