Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cluj Community Center. Sala de training gratuita!

1

Ne place de Cluj Community Center! De ce ne place? Pentru că stimulează activităţile de voluntariat, antreprenoriale şi culturale în cadrul comunităţii clujene! Și pentru că fac acest lucru nu numai prin vorbe, ci și prin fapte! Citește mai departe despre Cluj Community Center!

Centrul De Informare Şi Pregătire “Cluj Community Center” a fost deschis de către Asociaţia Little People România în vederea facilitării accesului la informare şi a stimulării activităţilor de voluntariat, antreprenoriale şi culturale în cadrul comunităţii clujene.

Cluj Community Center (CCC) se află în cadrul Complexului Comercial Sigma Center, în cartierul Zorilor, strada Republicii 109. Cluj Community Center oferă celor interesaţi un spaţiu de 60 m2 bine dotat, cu conexiune internet, flipchart, proiector și ecran de proiecţie, iar complexul în care se află este dotat cu parcare şi este accesibil persoanelor cu dizabilităţi.

De asemenea vă punem la dispoziţie recepţie și asistenţă tehnică pentru întâlniri, traininguri, prezentări, şedinţe, expoziţii şi conferinţe de presă, fără a percepe nici un fel de taxă.

Capacitatea sălii este de 30 de persoane în aranjament teatru, 20 în stil club, 16 în stil conferință, 14 în aranjament “U”. Cluj Community Center se adresează diferitelor grupuri atât formale cât şi informale, ONG-urilor, micilor întrepinzători, cluburilor pentru tineret, cluburilor studenţeşti, grupurilor de interes comun, ş.a. Cluj Community Center este deschis de luni până vineri între orele 12:00-20:00, respectiv sâmbătă-duminică între orele 10:00-18:00.

Unul dintre obiectivele principale ale Cluj Community Center este facilitarea accesului la informaţii prin oferirea de date referitoare la evenimentele care au loc la un moment dat în Cluj-Napoca, iar personalul nostru va fi in măsură să ghideze persoanele interesate în activităţi de voluntariat oferind informaţii referitoare la profilul organizaţiilor şi oportunităţilor de implicare în viaţa comunităţii pe care acestea le oferă. Astfel invităm toate persoanele dornice să participe, să găsească şi să ofere informaţii pe site-ul nostru, cât şi să folosească spaţiul pe care îl punem la dispoziţie.

Vă invităm să ne contactaţi în vederea obţinerii de informaţii suplimentare și rezervări. Menţionăm că rezervările se vor face în mod nediscriminatoriu în măsura disponibilităţii spaţiului, fără a se ţine cont de apartenenţa politică sau religioasă.

Sigma shopping and Business center, Str. Republicii 109 Cluj-Napoca, Romania Mon – Fri: 12:00pm – 8:00pm / Sat – Sun: 10:00am – 6:00pm Center co-ordinator – Angela Petran. Email – ccc@thelittle-people.org
Tel : 00 40 (0) 374 048 855 – Fax : 00 40 (0) 374 092 020- Mobile : 00 40 (0) 758 238 841

Detalii despre Cluj Community Center si pe pagina de facebook.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.