CLUJ: Campania de reduceri prin care poți salva un copil bolnav de cancer

0

CAMPANIA DE REDUCERI

Economisești caritabil! este proiectul inedit al unor tineri clujeni care-și doresc  să ajute cât mai mulți copii cu probleme de sănătate, și totodată, să ofere populației accesul către toate produsele și serviciile de care are nevoie, la un preț cu mult mai accesibil, anunță clujulliber.ro

Economisești și ajuți în același timp! CAMPANIA DE REDUCERI

clujul liberProiectul nostru este născut ca un răspuns al perioadei dificile pe care o traversează actuala societate. Prin activitatea noastră ne dorim să oferim accesul oamenilor, la un preț cât mai scăzut, la produsele şi serviciile de care au nevoie în viaţa de zi cu zi și, totodată, să stimulăm implicarea acestora în actiuni de binefacere.

Vom adăuga zilnic oferte și parteneri noi, ale căror produse și servicii de care aveți nevoie se vor regăsi cu siguranţă la un preţ mult mai accesibil.

Acordăm reduceri de până la 99% la majoritatea produselor și serviciilor, ajungând să economisiți până la 10.000 lei/an. 5 lei din fiecare card vândut sunt donați în scop caritabil.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează