Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: Campania de reduceri prin care poți salva un copil bolnav de cancer

0

CAMPANIA DE REDUCERI

Economisești caritabil! este proiectul inedit al unor tineri clujeni care-și doresc  să ajute cât mai mulți copii cu probleme de sănătate, și totodată, să ofere populației accesul către toate produsele și serviciile de care are nevoie, la un preț cu mult mai accesibil, anunță clujulliber.ro

Economisești și ajuți în același timp! CAMPANIA DE REDUCERI

clujul liberProiectul nostru este născut ca un răspuns al perioadei dificile pe care o traversează actuala societate. Prin activitatea noastră ne dorim să oferim accesul oamenilor, la un preț cât mai scăzut, la produsele şi serviciile de care au nevoie în viaţa de zi cu zi și, totodată, să stimulăm implicarea acestora în actiuni de binefacere.

Vom adăuga zilnic oferte și parteneri noi, ale căror produse și servicii de care aveți nevoie se vor regăsi cu siguranţă la un preţ mult mai accesibil.

Acordăm reduceri de până la 99% la majoritatea produselor și serviciilor, ajungând să economisiți până la 10.000 lei/an. 5 lei din fiecare card vândut sunt donați în scop caritabil.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.