Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cluj: BUZZCamp revine în orașul tău cu multe oportunități. Vii si tu?

0

Cel mai longeviv eveniment de dezvoltare personală și recrutare specializată își așteaptă participanții. 

Pe 29 octombrie, BUZZCamp invită studenții și proaspeții absolvenți din Cluj, la cea mai noua ediție, BUZZWild, pentru o întâlnire cu angajatorii lor preferați. Tinerii din Cluj au șansa să participe la cea de-a 22-a serie de conferințe și workshop-uri menite să le ofere un preview al viitorului lor profesional și chiar să le aducă jobul mult visat. Mai mult, ei vor primi sfaturi de dezvoltare personală de la speakerii BUZZCamp și vor afla informații despre cum este mediul de lucru în companiile participante la eveniment.

 

Ediției cu numarul 22 a BUZZCamp va fi punctul de start în carieră pentru mii de studenți si proaspeți absolvenți din toată țara. Evenimentul își propune să pună participanții în contact direct cu cei mai doriți angajatori, de la care să afle informații prețioase pentru cariera lor, iar la final, pot pleca de la BUZZCamp cu un job și cu un bagaj de cunoștințe impresionant. Obiectivul nostru este comun cu cel al tinerilor – de a-i ajuta pe aceștia din urmă să pornească la drum alături de cele mai bune companii și să îi motivăm să ajungă la performanțe, cu ajutorul conferințelor ținute de oameni de succes, care ne inspiră.

La ediția din Cluj, vor fi prezente companii precum TELUS International Europe, FrieslandCampina si speakeri motivationali pentru a cunoaște tineri cu potențial pe care vor să îi formeze în cadrul departamentelor lor.

Mai mult, participanții vor primi, în cadrul conferinței debate Are you the purple squirrel everyone’s looking for? , sfaturi de dezvoltare personală de la speakeri precum: Monica Ducu – Trainer; Bianca Precup – Supply Chain Senior HRBP, FrieslandCâmpina România; Florin Hulea – Recruitment Specialist, TELUS International Europe, vor primi informații prețioase de orientare în carieră, iar la workshopuri vor avea ocazia să se facă remarcați și să plece cu un job.

Evenimentul se va desfășura la nivel național, în principalele zece mari orașe din țară: București, Iași, Cluj Napoca, Timișoara, Sibiu, Brașov, Craiova, Constanța, Târgu Mureș, Alba Iulia

Participarea la BuzzCamp este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită o înscriere prealabilă pe http://buzzcamp.ro/cluj/.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.