Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: Business Ladies Club organizează un eveniment unic în spaţiul clujean, destinat exclusiv domnilor: Gentlemen in Business

0

Business Ladies Club aduce în atenţia dumneavoastră încă un eveniment centrat pe dezvoltarea personală şi profesională, însă de această dată dedicat exclusiv bărbaţilor.

Acest eveniment inedit pentru spaţiul clujean, are ca scop furnizarea de informaţii calitative venite din partea bărbaţilor care şi-au creat deja o imagine proprie, şi-au descoperit pasiunea şi care implicit ştiu ce înseamnă valoarea banilor.

Gentlemen in Business

În cadrul acestui proiect, aflat la prima ediție, ne propunem să surprindem tehnicile prin care un bărbat poate deveni un businessman adaptat lumii contemporane.

“Gentlemen in Business ”, o conferință dedicată bărbaților, organizată Business Ladies Club, un eveniment unic în spațiul clujean, în cadrul căreia vor fi abordate următoarele teme:

  • Good Manners
  • Body language
  • Business introduction
  • Capital Markets

Primul subiect este menit să ofere sfaturi esențiale pentru transformarea unui bărbat într-un adevărat gentleman, întrucât în societatea contemporană bunele maniere sunt neglijate și considerate de modă veche.

Ce-a dea doua temă, body language, pune accentul pe faptul că de cele mai multe ori ne concentrăm pe cuvinte și mai puțin pe gestică, mimică și postură. Se spune că o imagine “valorează cât o mie de cuvinte” de aceea este foarte important să ne concentrăm și asupra comunicării. Conform studiilor limbajului non-verbal reprezintă 55% , limbajul paraverbal 38% și limbajul verbal doar 7%.

Ultimele două subiecte au în centru mediul de afaceri, respectiv crearea unui business de succes și mijloacele de alocare a profitului aferent printr-o investiție inteligentă. Afacerile bune sunt cele care răspund unei cereri imediate. Piața de capital reprezintă un paradis al câștigurilor fabuloase însă necesită o atenție deosebită deoarece implică și anumite riscuri.

Aşadar: 24 mai, The Office, Cluj-Napoca.
Investiţia ta? 55 RON
Înscrieri: http://goo.gl/MNUSxv

*Achiziționând biletul până în 10 mai beneficiezi de oferta “Early Bird” cu o reducere de 40%, iar investiţia ta va fi de numai 33 RON!

Mai multe detalii găsiţi aici:
Site: http://goo.gl/d9H73R
Event: https://goo.gl/iIO8bU
Facebook: https://goo.gl/ImjiDe

AFIS-cu-sponsori

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.