CLUJ: Business Ladies Club organizează un eveniment unic în spaţiul clujean, destinat exclusiv domnilor: Gentlemen in Business

0

Business Ladies Club aduce în atenţia dumneavoastră încă un eveniment centrat pe dezvoltarea personală şi profesională, însă de această dată dedicat exclusiv bărbaţilor.

Acest eveniment inedit pentru spaţiul clujean, are ca scop furnizarea de informaţii calitative venite din partea bărbaţilor care şi-au creat deja o imagine proprie, şi-au descoperit pasiunea şi care implicit ştiu ce înseamnă valoarea banilor.

Gentlemen in Business

În cadrul acestui proiect, aflat la prima ediție, ne propunem să surprindem tehnicile prin care un bărbat poate deveni un businessman adaptat lumii contemporane.

“Gentlemen in Business ”, o conferință dedicată bărbaților, organizată Business Ladies Club, un eveniment unic în spațiul clujean, în cadrul căreia vor fi abordate următoarele teme:

  • Good Manners
  • Body language
  • Business introduction
  • Capital Markets

Primul subiect este menit să ofere sfaturi esențiale pentru transformarea unui bărbat într-un adevărat gentleman, întrucât în societatea contemporană bunele maniere sunt neglijate și considerate de modă veche.

Ce-a dea doua temă, body language, pune accentul pe faptul că de cele mai multe ori ne concentrăm pe cuvinte și mai puțin pe gestică, mimică și postură. Se spune că o imagine “valorează cât o mie de cuvinte” de aceea este foarte important să ne concentrăm și asupra comunicării. Conform studiilor limbajului non-verbal reprezintă 55% , limbajul paraverbal 38% și limbajul verbal doar 7%.

Ultimele două subiecte au în centru mediul de afaceri, respectiv crearea unui business de succes și mijloacele de alocare a profitului aferent printr-o investiție inteligentă. Afacerile bune sunt cele care răspund unei cereri imediate. Piața de capital reprezintă un paradis al câștigurilor fabuloase însă necesită o atenție deosebită deoarece implică și anumite riscuri.

Aşadar: 24 mai, The Office, Cluj-Napoca.
Investiţia ta? 55 RON
Înscrieri: http://goo.gl/MNUSxv

*Achiziționând biletul până în 10 mai beneficiezi de oferta “Early Bird” cu o reducere de 40%, iar investiţia ta va fi de numai 33 RON!

Mai multe detalii găsiţi aici:
Site: http://goo.gl/d9H73R
Event: https://goo.gl/iIO8bU
Facebook: https://goo.gl/ImjiDe

AFIS-cu-sponsori

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează