Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cluj: Business Ladies Club organizează cea de-a treia ediție a conferinței Gentlemen in Business, destinată exclusiv domnilor

0

După succesul primelor ediții, Business Ladies Club vă invită din nou la conferința organizată exclusiv pentru bărbați, ce va avea loc în data de 28 Mai 2017, ora 12:00, locația The Office, Cluj-Napoca.

Imagine eveniment

Scopul acestei conferințe este furnizarea unor informaţii calitative venite din partea bărbaţilor care şi-au creat o imagine proprie, şi-au descoperit pasiunea şi, implicit, ştiu ce înseamnă gestionarea capitalului financiar. De această dată vă invităm să vă rezervați un loc la tabla de șah a carierei , unde vor fi abordate teme precum:

  • Inteligenţa emoţională
  • Tehnologie
  • Negociere
  • Fonduri Europene
  • Bursă
  • Leadership

Printre invitații acestei ediții, care ne vor învăța să mutăm strategic piesele dezvoltării personale și antreprenoriale pe tabla de șah a carierei, se numără: Ion Duvac, Mihai Tandea, Gabriel Oniga, Peter Imecs și Tudor Irimia.

Ediția trecută ne-am bucurat de un success răsunător, motiv care ne-a determinat ca anul acesta să     dedicăm timp și resurse acestui proiect pentru a dezvolta un eveniment inedit și unic în spațiul clujean. Sperăm să ajutăm tinerii în propria dezvoltare profesională, aducând în fața lor specialiști din domeniul vizat,de la care au multe de învățat”, a declarat președintele asociației, Comșa Bianca.

Managerul acestui proiect, Cristina Stoica, consideră că “Eforturile depuse de echipa de organizare pentru a materializa ideile în cadrul primei ediții, s-au reflectat în numărul neașteptat de persoane care și-au dorit să calce pe urmele unui adevărat gentleman. Tocmai acest impuls m-a determinat să îmi doresc să dezvoltăm de la an la an această idee, împreună cu BLC-istele implicate. Ediția a III-a va aduce idei noi, persoane noi, domni veritabili de la care vom afla lucruri noi. Atenție! Pericol de surprize care se vor ține lanț! (haha) Nu vreau să dezvălui mai multe detalii, însă vreau să sper că sunt suficiente pentru a vă trezi interesul și dorința de a ne fi alături.

Investiţia ta?

Prețul întreg al biletului este de 35 lei studenți, respectiv 45 lei non-studenți. În plus, vino cu un prieten și achiziționați un bilet dublu, astfel fiecare dintre voi va achita 30 de lei dacă sunteți studenți și respectiv 40 lei pentru non-studenți.

Rezerva-ţi un loc: https://goo.gl/Iq7neM

Mai multe detalii găsiți aici:

Event: https://goo.gl/3FoKYQ

Facebook: https://www.facebook.com/businessladiesclubclub

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.