CLUJ Atelierul „Creativitatea din noi”

0
Asociația Minte Forte vă invită la un nou eveniment de dezvoltare personală:

Atelierul „Creativitatea din noi”

 
Dacă ai suna la un număr de telefon aleator și ai spune: „Sănătate!”, care ar fi șansele ca persoana care răspunde tocmai să fi strănutat? Matematic vorbind, probabil 1 la 600,000, dar cum britanicii n-au făcut încă un studiu pentru asta, rămâne doar să ne provocăm creativitatea. Asta vom face și la „Atelierul de Creativitate”! Ne vom provoca mintea și corpul, vom face teatru de improvizație și muzică de improvizație. Vom genera idei, vom folosi spațiul și vom crea povești. Este recomandat să veniți cu îmbrăcăminte lejeră și cu inima deschisă.
Despre atelier:
 
Atelierul va avea loc pe data de 30 ianuarie 2014, ora 18:00-21:00, la Centrul Gandhi (Str. Gutinului, Nr. 11, Et. 1, Cluj-Napoca) și va fi susținut de trainer Maria Cărbunaru.  Înscrierile la atelier se fac până în data de 29 ianuarie 2014 printr-un e-mail la adresa: dezvoltare.personala@minteforte.ro. Se va percepe o taxă de participare de 10 lei/persoană.
Despre trainer:

Maria Cărbunaru ne spune: „Când aveam 4 ani și 90 de centimetri, tata mă ridica pe masă să spun poezia pentru musafiri. Când m-am plictisit de asta, am început să inventez tot felul de lucruri, improvizam adică…Și asta m-a crescut mare! De 5 ani lucrez cu tinerii în programe de educație și dezvoltare. Pe lângă alte filosofii educaționale, aplic strategia care m-a crescut mare: creez un cadru în care tinerii să fie provocați și să găsească soluții creative!”

MF_AfisDP_A4_012314

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează