Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ Atelierul „Creativitatea din noi”

0
Asociația Minte Forte vă invită la un nou eveniment de dezvoltare personală:

Atelierul „Creativitatea din noi”

 
Dacă ai suna la un număr de telefon aleator și ai spune: „Sănătate!”, care ar fi șansele ca persoana care răspunde tocmai să fi strănutat? Matematic vorbind, probabil 1 la 600,000, dar cum britanicii n-au făcut încă un studiu pentru asta, rămâne doar să ne provocăm creativitatea. Asta vom face și la „Atelierul de Creativitate”! Ne vom provoca mintea și corpul, vom face teatru de improvizație și muzică de improvizație. Vom genera idei, vom folosi spațiul și vom crea povești. Este recomandat să veniți cu îmbrăcăminte lejeră și cu inima deschisă.
Despre atelier:
 
Atelierul va avea loc pe data de 30 ianuarie 2014, ora 18:00-21:00, la Centrul Gandhi (Str. Gutinului, Nr. 11, Et. 1, Cluj-Napoca) și va fi susținut de trainer Maria Cărbunaru.  Înscrierile la atelier se fac până în data de 29 ianuarie 2014 printr-un e-mail la adresa: dezvoltare.personala@minteforte.ro. Se va percepe o taxă de participare de 10 lei/persoană.
Despre trainer:

Maria Cărbunaru ne spune: „Când aveam 4 ani și 90 de centimetri, tata mă ridica pe masă să spun poezia pentru musafiri. Când m-am plictisit de asta, am început să inventez tot felul de lucruri, improvizam adică…Și asta m-a crescut mare! De 5 ani lucrez cu tinerii în programe de educație și dezvoltare. Pe lângă alte filosofii educaționale, aplic strategia care m-a crescut mare: creez un cadru în care tinerii să fie provocați și să găsească soluții creative!”

MF_AfisDP_A4_012314

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.