Cluj. 75 de km si 500 de biciclete in regim self service!

2

Clujul pregateste un proiect de amploare pentru utilizarea transportului ecologic! Piste de biciclete de 75 de km, sistem de inchiriere de biciclete self service.

Intr-o prima etapa a proiectului sistemul de transport ecologic presupune conectarea localitatilor Floresti si Apahida, amenajarea infrastructurii de 75 de km de piste, alocarea a 500 de biciclete si a 50 de puncte multimodale de transport. Valoarea proiectului este de peste 14.700.000 lei. Mai multe informatii sunt pe site-ul primariaclujnapoca.ro

Ce zici?

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

  1. Pingback: Transilvania face piste | Bicla.ro – pentru bicicliştii urbani amatori

  2. avatar

    DIN PACATE !!! deocamdata cele mai mari cartiere ale clujului Manastur, Zorilor, Buna ziua, nici nu sunt conectate cu o pista de biciclete. asa ca vise placute…..

Comentează