CLUJ: 1010 moduri de a cumpăra o carte – FĂRĂ BANI

0

După o serie de evenimente similare în mai multe orașe europene, a venit și rândul Clujului să fie mai bun la trup și suflet. Societatea pentru Consum Responsabil alături de usetogether.com te invită să descoperi “1010 moduri de a cumpăra o carte – FĂRĂ BANI” în cadrul unui eveniment inedit organizat în perioada 24 Septembrie – 1 Octobrie, în Cluj-Napoca. Vom colecta și „vinde” cărți la preţul unei fapte bune alese de donatorii acestora.

Afis 1010- targ de carte

Societatea pentru Consum Responsabil îi invită aproape pe toți iubitorii de carte, în a căror bibliotecă stau cărţi ce aşteaptă un nou cititor. Pentru prima dată aceștia au posibilitatea să ”vândă” o carte pe o faptă buna la un “preţ” stabilit de donator.

Evenimentul se va desfăşura în două etape:

Etapa a 1-a: Donarea cărţilor

Hai în perioada 24-29 Septembrie, între orele 16:00 – 19:00 vis-à-vis de Casa Matei (Str Matei Corvin, nr 6), Cluj-Napoca. Donatorii sunt cei care pun “preţul” carţii donate. Acest preţ nu este unul material şi presupune o faptă bună care trebuie facută de noul proprietar entro a putea achiziționa cartea respectvă.

Etapa a 2-a: Fiecare carte işi va găsi un cititor.

Vino pe 1 Octobrie, între orele 15:00 – 19:00, la aceeaşi locaţie, unde toţi iubitorii de carte, fie că au donat sau nu o carte, sunt asteptaţi pentru a intra în posesia unei noi cărţi plătind preţul stabilit de donator.

Prin acest eveniment Societatea pentru Consum Responsabil îşi propune să readucă în rândul clujenilor conceptul de relații reciproc benefice specifice unei comunități sustenabile, şi cel de reutilizare a bunurilor care nu mai sunt utile pentru noi însă care ar putea fi de folos altcuiva. Ne dorim astfel să încurajăm reducerea consumului de resurse noi prin reutilizarea celor deja existente în comunitate.

Evenimentul este organizat în parteneriat și cu susținerea:

Centrului de Volunariat Cluj Napoca,

Platforma UseTogether.com

Afla mai multe despre evemiment pe https://www.facebook.com/events/211665852333568/?notif_t=plan_user_joined şi pe pagina de facebook a organizaţiei Societatea pentru Consum Responsabil https://www.facebook.com/SRC.Romania

Carte stand

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează