CLUJ: Clubul de lectura „Magia dintre pagini” / 20 septembrie

0

In cadrul proiectului dedicat familiilor cu copii desfasurat sub sloganul „Decoreaza fiecare zi cu momente impreuna”, invitam parintii sa participe, impreuna cu copiii lor, la prima sedinta a Clubului de lectura „Magia dintre pagini” , sambata 20 septembrie intre orele 11h00 – 13h00, la spatiul de joaca Hiperica din Cora CLUJ.

Impreuna cu asociatia partenera „Parinte inFloresti” , participantii vor descoperi cum pot invata sa comunice cu ajutorul activitatilor specifice pedagogiei Montessori si a experimentelor stiintifice.

Toate activitatile propuse sunt gratuite.

Clubul de lectura - Magia dintre pagini

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează