Cinema in aer liber in fiecare zi la Transilvania Fest / Biertan

0

UPDATE, 29 IULIE 2010

Programul Festivalului Transilvania Fest, 30 iulie – 1 august 2010, Biertan / Sibiu

Transilvania Fest, eveniment de promovare a regiunii Transilvania, se va desfasura între 30 iulie si 1 august 2010 la Biertan, langa Sibiu. Festival de  „cultura si mancare”, acesta promoveaza traditiile si obiceiurile din regiunea Transilvania, dorind sa contribuie la dezvoltarea comunitara, comerciala si turistica în aceasta regiune  si, în mod specific, a localitatilor Biertan, Richis si Copsa Mare.
Cinema in aer liber in fiecare zi de la 22.00, la Scena

Prima zi – 71 minute
Domnul Schass 40′
Un film despre unul dintre ultimii sasi ramasi in Biertan si despre istoriile pe care acesta le cunoaste.

Adela & Agnetha 31′
Documentarul produs in iarna anului 2008 in satul Merghindeal, langa Agnita, prezinta alternativ doua familii mixte de sasi si romi, dintre 1000 de astfel de familii identificate cu ocazia cercetarii facute de Geo Scripcariu.

Intra pe blogul festivalului ca sa vezi ce alte filme sunt programate la Transilvania Fest.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează