Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cindrel ÎnAlergare, o competiție de alergare montanã cu iz de Ardeal – 2 august 2014

0

Dacã vã place muntele, mișcarea și alergarea, atunci avem o invitație de nerefuzat pentru voi: vã așteptãm ardelenește la Cindrel ÎnAlergare  sã vã bucurați alãturi de prieteni de priveliștea pe care o oferã masivul munții Cindrel!

Asteptãm cu nerãbdare ziua de 2 august cȃnd ne vom (re)vedea la Start prieteni vechi și mai noi în stațiunea Pãltiniș, de lȃngã Sibiu.

Temerarilor le-am pregãtit un traseu de 42 km pe poteci montane, iar celor neînfricați un traseu de 21 km prin pãduri dese și pe poteci cu afiniș. Pentru familii pregãtim Cursa Familia ÎnAlergare de 5km cu surprize și activitãți distractive pentru cei mici și cei mari.

Ovidiu-Ganfalean

Înscrierile pentru toate cele 3 cursele se pot face doar online pȃnã cel tȃrziu la data de 20 iulie ora 23:59 aici

Dacã vreți sã ne ajutați cu organizarea, vã așteptãm în echipa SuperVoluntarilor Cindrel; vã puteți alãtura echipei completȃnd formularul online pȃnã cel tȃrziu pe 15 iulie: http://www.inalergare.ro/blog/2

De abia asteptãm sã vã (re)vedem ÎnAlergare!
Echipa Cindrel ÎnAlergare

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.