Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Chevrolet Cruze pentru Centrul SOS de Consiliere şi Sprijin pentru Copii şi Părinţi din Cisnădie

0

Un Chevrolet Cruze pentru Centrul SOS de Consiliere şi Sprijin pentru Copii şi Părinţi din Cisnădie

  • Chevrolet oferă prima dintre cele patru maşini care vor fi donate anul acesta Asociaţiei SOS Satele Copiilor România
  • Automobile Sibiu asigură întreţinere gratuită până la 100.000 de km

În cadrul parteneriatului european dintre Chevrolet şi SOS Satele Copiilor, Chevrolet Europe a demarat, la începutul acestui an, programul de donare a 100 de autovehicule, sărbătorind astfel 100 de ani de tradiţie Chevrolet. În România vor ajunge patru dintre aceste maşini.

Primul dintre cele patru autovehicule a fost donat joi, 24 martie 2011, în cadrul unui eveniment festiv care a avut loc în showroomul Automobile Sibiu. Copiii şi reprezentanţii organizaţiei SOS Satele Copiilor România au fost bucuroşi să primească un Chevrolet Cruze şi să ia parte la aniversarea celor 100 de ani de existenţă Chevrolet.

Automobile Sibiu, distribuitorul Chevrolet din Sibiu, a anunţat în cadrul evenimentului că oferă întreţinere gratuită pâna la 100.000 km pentru maşina donată. Autovehiculul va fi utilizat de asistenţii sociali ai Centrului de Consiliere şi Sprijin pentru Copii şi Părinţi din Cisnădie.

Suntem foarte bucuroşi să putem oferi un Chevrolet Cruze Organizaţiei SOS Satele Copiilor România şi să fim alături de aceasta în efortul de a apăra drepturile copiilor şi de a le oferi sprijin”,  a declarat Cătălin Manta, Country Manager Chevrolet România.

Constantin Tatu, administratorul societăţii Automobile Sibiu a adăugat: „Ca membru al familiei Chevrolet, îmi face o deosebită plăcere să ofer acest certificat de 100.000 de km de întreţinere gratuită organizaţiei SOS Satele Copiilor România. Aniversarea a 100 de ani de Chevrolet de anul acesta ne oferă posibilitatea de a susţine o organizaţie care face atât de mult pentru atât de mulţi şi, mai ales, oferă copiilor şansa de a deveni adulţi încrezători. Automobile Sibiu este foarte mândră să facă parte din acest proiect”.

Cheile maşinii au fost înmânate Preşedintelui Organizaţiei SOS Satele Copiilor România, Mihai Neguţ, care a declat celor prezenţi: „Ne bucură parteneriatul încheiat între Chevrolet si SOS Satele Copiilor România şi sperăm să avem o colaborare frumoasă şi fructuoasă. Primul pas a fost deja facut aici, astăzi. Mulţumim în numele celor peste 240 de copii beneficiari ai Centrului de Consiliere şi Sprijin pentru Copii şi Părinţi Cisnădie pentru această maşină. Cu ajutorul ei, echipa proiectului se va putea deplasa în timp util la domiciliul familiilor din care provin copiii sau îi va putea aduce la sediul Centrului unde au loc toate activităţile educative şi de consiliere pe care aceasta le desfaşoară. La mulţi ani, Chevrolet!”.

Printre invitaţii la acest eveniment s-a aflat şi prefectul Sibiului, domnul Horaţiu Răcuciu, care a ţinut să felicite Chevrolet România şi Automobile Sibiu pentru implicarea în acest proiect.

Programul de Parteneriat European

Pentru a-şi sărbători centenarul, Chevrolet a decis să ofere 100 de cadouri unei organizaţii caritabile. 100 de autovehicule Chevrolet noi vor fi donate organizaţiei SOS Satele Copiilor în Europa, Uzbekistan, Africa de Sud, Lesotho şi Israel.

Parteneriatul european dintre SOS Satele Copiilor şi Chevrolet Europe a fost semnat şi anunţat în ajunul Salonului Auto de la Paris din 2010, la data de 29 septembrie, de către Wayne Brannon, Preşedinte şi Director Executiv Chevrolet Europe, şi Richard Pichler, Secretar General al SOS Children’s Villages International.

Iniţiativa va spori mobilitatea copiilor şi mamelor lor SOS, precum şi abilitatea asistenţilor sociali care administrează Programele de Consolidare Familială SOS de a vizita familiile dezavantajate din diverse comunităţi.

Chevrolet va oferi organizaţiei SOS Children’s Villages 20 de autovehicule de oraş Spark, 20 de autovehicule Aveo hatchback de mici dimensiuni, 20 de autovehicule compacte Cruze, 20 de autovehicule Orlando cu 7 locuri şi 20 de SUV-uri Captiva cu 7 locuri.

Cele 100 de autovehicule Chevrolet vor fi predate între 22 februarie şi 3 noiembrie 2011, ziua de naştere efectivă a companiei Chevrolet, care a fost înfiinţată la data de 3 noiembrie 1911 de Louis Chevrolet şi William Durant în Detroit.

Despre SOS Satele Copiilor România

SOS Satele Copiilor România ocroteşte şi sprijină astăzi peste 1000 de copii în dificultate, care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei lor biologice. De 60 de ani în lume şi de 20 de ani în România, intervenim oriunde există un copil şi o nevoie, oferind sprijinul nostru. Organizaţia SOS Satele Copiilor România este membră a SOS Kinderdorf International, reţea caritabilă prezentă în 132 de ţări ale lumii.

Despre SOS Kinderdorf International

SOS Kinderdorf International, cu sediul în Austria, este una dintre cele mai mari organizaţii umanitare caritabile din lume. A fost înfiinţată în anul 1949 de către medicul Hermann Gmeiner şi, în prezent, are 132 de sedii în toată lumea, oferind 1800 de programe şi facilităţi unui număr de peste 1 milion de beneficiari. În anul 1999 SOS Kinderdorf International a fost nominalizată la Premiul Nobel pentru Pace, iar în 2000 a primit Premiul “Conrad Hilton” – cel mai important premiu umanitar acordat la nivel internaţional.

Despre Automobile Sibiu

Automobile Sibiu a fost înfinţată ca societate comercială în anul 2004 şi este distribuitor Chevrolet în Sibiu din 2006, înregistrând an de an rezultate comerciale notabile ce sunt recunoscute la nivel local de către instituţiile financiare şi la nivel naţional de către compania Chevrolet prin nenumăratele distincţii atribuite pe parcursul acestor ani. Automobile Sibiu  aduce un plus de valoare prin pasiunea imprimată relaţiei cu clienţii săi, acordând deosebită atenţie cerinţelor acestora. Echipa Automobile Sibiu este mândră să facă parte din marea familie Chevrolet şi împreună cu acesta să-şi  depăşească obiectivele la fel cum a facut-o şi în anul ce a trecut. Pentru viitor compania îşi propune obiective ce vor susţine tendinţa dinamică imprimată de către Chevrolet.

www.chevroletsibiu.ro

Despre Chevrolet

Chevrolet este cea mai mare marcă internaţională a companiei General Motors, înregistrând vânzări anuale de aproximativ 4 milioane de autovehicule în peste130 de ţări. Se află pe locul patru în clasamentul vânzărilor mărcilor auto internaţionale şi este, de asemenea, una dintre mărcile cu cea mai rapidă creştere din lume. Autovehiculele Chevrolet combină pasiunea, designul îndrăzneţ şi caracterul practic. Acestea oferă un raport remarcabil calitate-preţ. După relansarea mărcii în Europa în 2005, Chevrolet a depăşit dublul vânzărilor, atingând valoarea de 500.000 de unităţi în 2008. În 2010, Chevrolet a înregistrat o creştere a cotei de piaţă în Europa de până la 2,5 procente, comercializând 477.194 de autovehicule. Chevrolet are o reţea de 2.000 de dealeri şi puncte de service în Europa. Gama Chevrolet include Spark, autovehiculul de oraş, micul Aveo, modelul compact Cruze sedan şi Corvette, legendarul autovehicul sport. În 2011, Chevrolet lansează şapte noi modele: nou-nouţul Orlando, MPV-ul pentru familie, noul Captiva SUV, Corvette Grand Sport Coupé şi noul Aveo hatchback şi notchback, Cruze hatchback, Camaro coupé şi decapotabilă şi revoluţionarul Chevrolet Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsă. Cele mai mari pieţe europene ale mărcii Chevrolet sunt Rusia, Italia, Germania, Spania, Franţa şi Turcia. Înfiinţată în S.U.A. în 1911 de către emigrantul elveţian Louis Chevrolet, marca îşi va sărbători centenarul în 2011. Puteţi găsi mai multe informaţii despre Chevrolet la http://www.chevroleteurope.com sau http://media.chevroleteurope.com.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.