Cetatea Devei va fi reabilitata / 5,91 milioane de euro

1

Vesti bune pentru locuitorii orasului Deva! Cetatea Devei şi zona învecinată acesteia vor fi reabilitate în baza unei finanţări europene.

Investitia este de circa 5,91 milioane de euro, banii fiind obţinuţi printr-un proiect comun depus de Primăria Deva şi Consiliul Judeţean Hunedoara în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013.

Potrivit eurourbanism.ro „valoarea totală a proiectului intitulat „Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetăţii Deva, monument al naturii şi istoric cu valoare turistică ridicată din municipiul Deva” se ridică la 8,98 milioane de euro, autorităţile locale şi judeţene urmând să asigure cota de cofinanţare din fonduri proprii.”

Sursa Agerpres.

(foto Florin Ghinda, 2007)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.