CEO-ul Tiriac Holdings vine la Business Summer School

0

A fost numit de Ziarul Financiar cel mai puternic executiv din business-ul romanesc. Conduce cel mai mare holding de pe piata locala, Tiriac Holdings, cu afaceri in domeniul financiar, auto, real estate, retail si securitate. Are o experienta impresionanta in managementul crizei, fiind in piata in timpul crizei din 1987 si in recesiunea din 1991-1992. A trecut si prin criza din Rusia din 1998, precum si prin  ‘dot-com bubble-ul’ de la inceputul anilor 2000.

La Moscova a condus diviziile de brokeraj si de business international din casa de brokeraj UralSib. De asemenea, a lucrat pentru bancile de investitii JP Morgan, Bear Stearns si pentru compania de investitii Renaissance Capital. In 1992, a absolvit un MBA la Yale Business School, una dintre cele mai bune scoli de business din lume.

Este pasionat de biologie moleculara (are un BA si un MS in biochimie, ambele de la Columbia University) si a fost campion national multiplu la decatlon si detinator al centurii negre in Tae Kwan Do.

Petru Vaduva vine in august la Business Summer School sa discute despre criza economica mondiala. Intra pe www.businessschool.ro si afla mai multe!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează