Centrul orasului Deva intra in renovare. Piata Victoriei reconfigurata.

0

Vești bune pentru locuitorii din orașul Deva. Centrul orașului va beneficia de o investiție de peste 11 milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea spaţiului public urban Piaţa Victorie.

Proiectul are o durată de implementare de 7 luni și are ca obiectiv reabilitarea și reconfigurarea pieţei, inserarea unei fântâni arteziene, crearea de spaţii verzi şi amenajări peisagistice în scopul creşterii atractivităţii spaţiilor publice şi al îmbunătăţirii gradului de confort urban, scrie administrație.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează