Centrul istoric al orașului Cluj-Napoca va fi „ornamentat” cu instrumente muzicale

0

Centrul istoric al orașului Cluj-Napoca va fi zilele acestea „ornamentat” cu mai multe instrumente muzicale ce vor putea fi încercate de trecători, anunță transilvaniareporter.ro.

Inițiativa este parte a proiectului „Orașul vizibil 4” și poartă numele de Poiana Muzicală.

„Orașul vizibil” este un concurs anual de artă în spațiul public iar tema din acest an propune nouă lucrări ale unor artiști veniți din nouă țări care vor chestiona relația dintre autonomia actului artistic și cel social, dintre spațiul artei și spațiul public și în care relația cu comunitatea este primordială. 

Sursa: transilvaniareporter.ro

piata muzeului Cluj

 

foto Florin Ghinda, Piata Muzeului Cluj, 2012

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează