Centrul istoric al Brasovului intra in renovare!

0

Autoritatile din Brasov incep un proiect ce presupune reabilitarea si restaurarea locuintelor si a altor cladiri vechi din zona centrului istoric.

De asemenea, în prezent se caută soluţii pentru încălzirea imobilelor care vor fi reabilitate, una dintre acestea fiind folosirea pompelor geotermale pentru care se caută surse de finanţare. Parteneri în acest proiect sunt oraşe din Spania, Germania, Olanda, Grecia, Portugalia, Irlanda, Belgia, Italia unde au fost reabilitate zonele istorice şi care pot contribui cu idei la realizarea proiectelor pentru Braşov, potrivit eurourbanism.ro

Sursa: AGERPRES

foto Florin Ghinda 2010

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează