Centru regional de servicii ING la Cluj-Napoca!

0

Divizia de asigurari de viata a grupului ING a anuntat la sfarsitul anului trecut infiintarea unui centru regional de servicii la Cluj-Napoca! Acest centru va gazdui 1.000 de angajati si va deservii tarile din Europa Centrala!

Potrivit wall-street.ro “Pana la sfarsitul anului, centrul va gazdui in jur de 250 de angajati, iar in 2013 aproximativ 1.000 de oameni vor lucra acolo. […] Primele tari din zona Europei Centrale unde ING opereaza care vor muta o parte din departamentele Operatiuni, Financiar si IT in Centrul de la Cluj sunt Cehia si Slovacia”, afirma Corneliei Coman, CEO ING Asigurari de Viata.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează