Cel mai nou complex de schi din Romania: Arena Paltinis Ski and Snowboard Resort!

0

Cel mai nou complex de pârtii din România se va deschide la începutul lunii decembrie, în staţiunea Păltiniş. Condiţiile de calitate sunt excepţionale! 5 pârtii din care 4 cu lungimi între 600 şi 700 de metri şi una pentru copii şi începători, dotată şi cu instalaţie de nocturnă. Complexul are o parcare de 300 de locuri şi un apres schi bar cu o capacitate de 200 de persoane.

Încă o veste bună: complexul este dotat şi cu o instalaţie de zăpadă artificială.

O parte din iniţiatorii proiectului sunt foarte buni cunoscători ai domeniului. Martin Freinademetz este multiplu campion mondial la snowboard şi organizatorul celui mai dur raliu de hard enduro din lume, RedBull Romaniacs. Andy Fazekas are nu mai puţin de 11 titluri naţionale la snowboard, potrivit adevarul.ro

PS: Multumim Oana Petria!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează