Cel mai bun scurtmetraj de ficţiune la Aspen Shortfest (SUA)

0

Bravoo! Noul, nou val al filmului românesc produce rezultate! Scurtmetrajul „Superman, Spiderman sau Batman” (regia lui Tudor Giurgiu) a fost distins cu premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj de ficţiune la cea de-a 20-a ediţie a Aspen Shortfest, festival de scurtmetraj din Statele Unite ale Americii.

Premiul pentru cel mai bun scurtmetraj de ficţiune este în valoare de 2.500$, anunță buzznews.ro

Filmul a primit și premiul BAFTA L.A. Short Film Prize.

 

Scurtmetrajul a fost filmat în întregime în Cluj Napoca, în locaţii din cartierele Gheorgheni, Grigorescu sau la Spitalul de Recuperare, cu o echipă locală, din care îi amintim pe actorii Bogdan Zsolt, Cornel Răileanu, Elena Ivanca, Ovidiu Crişan, Maria Seleş, Adriana Băilescu şi, eroul filmului, copilul Aaron Şerban.

Sursa: aici.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează