Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cel mai bun documentar al anului ajunge în această săptămână la Braşov

0

Bucureşti, 7 noiembrie 2016. Demain, cel mai bun documentar al anului, va putea fi vizionat în această săptămână la Braşov, în cadrul seriei de proiecţii gratuite organizate deja în oraşele Bucureşti, Iaşi şi Timişoara, unde filmul a fost primit cu săli pline. Proiecţia deshisă publicului este programată joi, 10 noiembrie, ora 18.00, la Centrul Cultural Reduta în cadrul caravanei educaţionale Guerilla Verde, ediţia a XIV-a.

Prezentat cu ocazia celei de-a XIV-a ediţii a caravanei educaţionale Guerilla Verde, filmul este o colecţie impresionantă de exemple ce reinventează agricultura, energia, economia, democrația și educația, pe care Cyril Dion și Mélanie Laurent, împreună cu o echipă de alte patru persoane, le găsesc în cele 10 țări pe care le vizitează. Filmul deţine recordul modial pentru o strângere de fonduri, după ce producătorii au strâns 200.000 de euro în doar două zile, deşi iniţial şi-au propus să îi strângă în două luni.

afis-demain-brasov

Filmul Demain, pe care îl prezentăm cu ocazia celei de-a XIV-a ediţii a caravanei educaţionale Guerilla Verde, este o colecţie impresionantă de exemple din care oricine se poate inspira.” Declară Nicoleta Talpeş, Manging Director Media Image Factory.

La Braşov, filmul Demain va putea fi urmărit pe 10 noiembrie 2016, ora 18.00, la Centrul Cultural Reduta (Str. Apollonia Hirscher 8) în cadrul unei proiecţii cu intrare liberă. Accesul la eveniment este gratuit, pe baza unei rezervări prealabile la adresa office@imagefactory.ro.

Dorim ca atitudinea românilor faţă de mediul înconjurator să devină mai prietenoasă, mai susţinută pentru a îmbunătăţi condiţiile de mediu şi calitatea vieţii. Filmul francez Demain oferă, în acest sens, exemple relevante de moduri de viaţă alternative în diverse comunităţi din lume.” Declară Valentin Negoiţă, Preşedinte ECOTIC.

În România, filmul este prezentat de Media Image Factory, în cadrul caravanei educaționale Guerilla Verde, cu sprijinul ECOTIC, Institutului Francez din România, IBM şi Every Can Counts România.

Trailer film: https://www.youtube.com/watch?v=NUN0QxRB7e0

Parteneri: Asociaţia MaiMultVerde, GreenTips.ro, Cărtureşti, Let’s Do It, Romania!, Fundaţia Civitas pentru Societatea Civilă, Casa Municipală de Cultură Cluj, Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Primăria Municipiului Iaşi, Primăria Municipiului Braşov, Primăria Municipiului Timişoara, Centrul Cultural Reduta, Brașov.

Parteneri media: Zile şi Nopţi, Şapte Seri, Infomediu Europa, Cinemagia, Avantaje, Cinefan, Revista Biz, Revista Bulevard, Gratuitor, Roportal, Timisoreni.ro, LumeaInTrend.ro, In Oras.ro, StiriONG.ro, StopCO2, Ziarul Clujean, TVR Cluj, Ziarul de Iasi, TVR Iasi, Ziarul Actualitatea, TVR Timisoara, MyTex.ro, Iaşi Fun, Cultura in Iasi.ro, Impact FM, Biz Braşov, Preţul zilei, Metropola, 24 Fun, Braşov TV, Newsbv.ro, Mix 2 TV.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.