Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cea mai mare pictură murală din județul Mureș, de 300 metri neîntrerupți, a fost finalizată

0

Târgu Mureș, 14 octombrie 2020 – Artist urban IRLO a finalizat pe 4 octombrie una dintre cele mai lungi picturi murale din România, aflată la intersecția străzilor Cutezanței și Înfrățirii din cartierul Tudor Vladimirescu din Târgu Mureș. Inițiată și implementată de 3g HUB (Teatru 3G), co-finanțată de Municipiul Târgu Mureș, în urma concursului pentru proiecte culturale, și susținută de Shopping City Târgu Mureș, lucrarea are peste 300 de metri și este unul dintre cele mai lungi murale neîntrerupte din România și cel mai mare mural din județ.

Graffiti-ul își dorește să contribuie la regenerarea Târgu Mureșului prin integrarea artelor contemporane în oraș și la transformarea acestuia într-un centru urban modern, admirat deopotrivă de rezidenți și de vizitatori. Proiectul artistic este doar una dintre inițiativele culturale pe care Shopping City Târgu Mureș și-a propus să le susțină în oraș, pentru a identifica, împreună cu partenerii locali, răspunsuri și soluții pentru problemele comunității.

Pictura murală realizată de IRLO, unul dintre cei mai cunoscuți artiști urbani din România, este doar una dintre inițiativele Shopping City Târgu Mureș pentru comunitate, desfășurate în afara spațiului comercial, în luna octombrie 2020 urmând să fie demarate două proiecte de curățare a orașului și plantare de copaci pentru mărirea spațiului verde și îmbunătățirea calității aerului. De la deschiderea din luna iulie a acestui an, Shopping City Tîrgu Mureș a găzduit mai multe proiecte culturale locale, printre care Campionatul de Improvizație de teatru – o colaborare cu Teatrul Național Târgu Mureș – „Compania Liviu Rebreanu”, spectacolul Frumoasa din Padurea Adormită de la Teatrul Ariel și  trei  concerte ale Filarmonicii Târgu Mureș.

Puteți urmări toate evenimentele și proiectele Shopping City Târgu Mureș pe www.shoppingcitytargumures.ro, pe pagina de  Facebook și Instagram.

Despre Shopping City Târgu Mureș

Centrul comercial Shopping City Târgu Mureș, deținut de fondul de investiții NEPI Rockastle, a fost inaugurat pe 16 iulie 2020. Situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1928 nr. 242, reprezintă cea mai importantă investiție locală din acest an și le propune vizitatorilor o experiență unică de cumpărături. Datorită măsurilor sanitare de preventie și dezinfecție implementate, centrul comercial a fost certificat internațional Covid Compliant din partea Safe Shopping Centers.

Shopping City Târgu Mureș are o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați și pune în lumina reflectoarelor un mix complet de cumpărături, distracție și descoperiri culinare, prin cele 113 de branduri prezente în mall. În 25 iunie cel mai mare hipermarket Carrefour din regiune a fost inaugurat în interiorul centrului comercial Iar din 16 septembrie in Shopping City Targu Mures se afla cel mai modern cinematograf din judet – CINEPLEXX.

Centrul comercial aduce, pentru prima dată în Târgu Mureș, o serie de branduri locale și internaționale, ce acoperă toate nevoile și dorințele vizitatorilor, de la fashion și până la tehnologie de ultimă generație: Sephora, Bookcity, Smyk, Reserved, eMAG, Intersport, Cropp, Sport Vision, Bijuteria Exquisite, Teilor, Sinsay, Orsay, Buzz, Flanco, DeFacto, Various Brands, Grid.

 www.shoppingcitytargumures.ro | Facebook | Instagram

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.