Cea mai mare fabrica de condimente alimentare din sud-estul Europei

0

Cea mai mare fabrica de condimente alimentare din sud-estul Europei a fost inaugurata vineri la Alba Iulia. Fabrica apartine Supremia Grup, iar investitia totala este de circa 9 milioane de euro. Investitia tehnologica este de 3 milioane de euro. Pentru piata fortei de munca din Alba, deschiderea noii fabrici aduce pentru inceput 130 de noi locuri de munca.

Fabrica a fost construita pe un teren de 50.000 de metri patrati, pus la dispozitie de catre Primaria Alba Iulia in urma cu trei ani, in  ceea ce se vrea a fi Zona de Dezvoltare Economica, la marginea orasului, in apropierea drumului judetean Alba Iulia – Ciugud. Compania a beneficiat pentru ridicarea acestei fabrici si de finantare nerambursabila de la Uniunea Europeana, in valoare de circa 1,7 milioane de euro.

Mai multe informatii pe manager.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează