Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ce fel de student esti? Competiţie de lucrări ştiinţifice potrivite pentru tine!

0

Asociația Studenților CLUSTER în colaborare cu Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Babeş Bolyai şi cu sprijinul Institutului Român pentru Evaluare și Strategie în parteneriat cu Asociația Română pentru Evaluare și Strategie, organizează în perioada 12-13 mai ediția 2011 a Sesiunii de Comunicări Științifice Sociologice „Ecouri din Social”.

Dacă urmezi cursurile unei facultăți (licență sau master) din aria științelor sociale (sociolgie, antropologie, științe politice), am pregătit pentru studentul-cercetător din tine, competiţia de lucrări ştiinţifice unde te poţi înscrie cu licenţa, dizertaţia sau cu o lucrare scrisă pentru un curs oarecare. Indiferent de tema ta de cercetare, te aşteptăm să ne povesteşti ce şi cum ai studiat.

Studentului-curios din tine îi propunem două ateliere de discuţii. Invitaţii noştri îţi vor prezenta perspectiva lor asupra temelor Oraşul contemporan: reconfigurări urbane și societatea de consum, respectiv Multiculturalism: diviziuni sociale şi culturale în contextul globalizării. Eşti binevenit cu întrebări, observaţii şi completări.

Pentru studentul-petrecăreţ din tine promitem o seara chill, numai bună să ne cunoaştem, să schimbăm impresii şi date de contact pentru ca mai apoi să ne retragem într-un loc plăcut, cu muzică pentru toate gusturile şi atmosferă de dans.

Nu-i necaz, ne-am gândit şi la studentul-lefter din tine. Din partea casei se lasă cu prânz şi cazare. Iar dacă programul ţi se pare prea încărcat, ne-am gândit şi la asta, ne vom înarma cu ceai verde şi cafea!

Pentru organizarea sesiunii ne bucurăm de susţinerea Centrului de cercetare a Relaţiilor Interetnice, Institutului pentru Studierea Problemelor Minorităţilor Naţionale, şi sponsorilor Ecolor, Impuls Advertising & Business Forum, librăriei Okian şi IDEA.

Detalii despre eveniment și înscrieri găsiți pe site-ul nostru  http://cluster.socasis.ubbcluj.ro/ sau pe facebook, ‘Asociația CLUSTER’.
V-așteptăm!

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.