Ce dorinte de-necumparat poti indeplini? (II)

0

În luna aprilie, îți oferim șansa să îți prezinți talentul, pasiunile și – de ce nu? – propria afacere…. la scenă deschisă… Tot ce trebuie să faci este să le împachetezi cât mai creativ, astfel încât cineva să liciteze pentru ele… Transformă-le în “unbuyable things” și oferă-le pro bono Fundației Comunitare Cluj, pentru a susține proiecte dedicate Clujului!

Fiecare dintre noi are ceva de dăruit, iar dacă acest dar poate fi valorificat pentru transformarea Clului în orașul la care visăm cu toții, atunci cadrul ideal în care puteți contribui este Gala Premiilor Don’Or, organizată de Fundația Comunitară Cluj în luna aprilie.

Ce sugestii/idei am primit până acum? Un zbor în tandem cu parapanta, o seară de poker într-o atmosferă specifică, portrete inedite, cină de consultanță cu oameni de succes din mediul business, un vin de colecție, cu o poveste aparte.

Selecția continuă, așa că detaliile vor veni mai târziu!

Cele mai bune idei vor fi jurizate, pentru a fi incluse în licitatia Galei Premiilor Don’Or, sumele strânse urmând să intre în Fondul InJoy Cluj, administrat de FCC și dedicat susținerii de proiecte dedicate Clujului.

Aveți oportunitatea să vă promovați în cadrul evenimentului, să vă lăsați amprenta asupra acestuia și să contribuiți la schimbarea pozitivă a orașului.

Vedeti aici cum a arătat Gala Premiilor Don’Or în 2010.

Așteptăm propunerile voastre până în 15 februarie 2011 pe adresa simona.serban@fundatiacomunitaracluj.ro!

foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează