Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ce dorinte de-necumparat poti indeplini? (II)

0

În luna aprilie, îți oferim șansa să îți prezinți talentul, pasiunile și – de ce nu? – propria afacere…. la scenă deschisă… Tot ce trebuie să faci este să le împachetezi cât mai creativ, astfel încât cineva să liciteze pentru ele… Transformă-le în “unbuyable things” și oferă-le pro bono Fundației Comunitare Cluj, pentru a susține proiecte dedicate Clujului!

Fiecare dintre noi are ceva de dăruit, iar dacă acest dar poate fi valorificat pentru transformarea Clului în orașul la care visăm cu toții, atunci cadrul ideal în care puteți contribui este Gala Premiilor Don’Or, organizată de Fundația Comunitară Cluj în luna aprilie.

Ce sugestii/idei am primit până acum? Un zbor în tandem cu parapanta, o seară de poker într-o atmosferă specifică, portrete inedite, cină de consultanță cu oameni de succes din mediul business, un vin de colecție, cu o poveste aparte.

Selecția continuă, așa că detaliile vor veni mai târziu!

Cele mai bune idei vor fi jurizate, pentru a fi incluse în licitatia Galei Premiilor Don’Or, sumele strânse urmând să intre în Fondul InJoy Cluj, administrat de FCC și dedicat susținerii de proiecte dedicate Clujului.

Aveți oportunitatea să vă promovați în cadrul evenimentului, să vă lăsați amprenta asupra acestuia și să contribuiți la schimbarea pozitivă a orașului.

Vedeti aici cum a arătat Gala Premiilor Don’Or în 2010.

Așteptăm propunerile voastre până în 15 februarie 2011 pe adresa simona.serban@fundatiacomunitaracluj.ro!

foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.