Castelul Corvinilor în top

0
Castelul Corvinilor se află într-un top 10 al celor mai fascinante castele din lume, alături de renumite astfel de monumente din Franţa, Germania, Tibet şi Japonia.

„Castelul Huniazilor şi-a câştigat dreptul de a fi numit unul dintre cele mai fascinante castele din lumea întreagă. Acest lucru a fost decis de autorii unui blog din Olanda, http://www.oddee.com/. Blogul este unul de diverstiment, focalizat pe ciudăţenii şi bizarerii de pe mapamond. Pe blogul respectiv se află, de asemenea, articole care tratează diferite alte subiecte. Potrivit datelor existente pe site, acesta are peste un milion de vizitatori pe lună.”

Ştirea completă este pe site-ul Hunedoreanul

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează