Castel Huniazilor, unul din cele mai infricosatoare castele din lume?

0

Se pare ca Romania a aparut pe harta topurilor interantionale! Daca recent am aflat ca pe locul 6 in Top 15 al celor mai spectaculoase constructii de gen din lume este Castelul Peles, iata ca este randul unui alt castel de pe teritoriul romanesc sa aiba parte de un loc bun intr-un top. Castel Huniazilor este in topul mondial al constructiilor care iti baga spaima in oase! Poate ca nu este neaparat o veste buna ca romania are un astfel de obiectiv intr-un top in care apare si centrala de la Cernobil, dar totusi credem ca nu este un aspect negativ pentru un…castel in tara lui Dracula.

Poate că nu se plimbă vampiri pe coridoarele lui, dar arhitectura gotică şi o istorie întunecată şi adevărată sunt suficiente pentru a-ţi băga ceva frică în oase, scrie Huffington Post, care citează topul celor mai înspăimântătoare clădiri din lume, realizat de Lonely Planet.

Ziaristii de la Gandul.info au relatat intr-un articol mai multe detalii despre prezenta castelului din Hunedoara in topul mondial al constructiilor care iti baga spaima in oase.

foto wikimedia.org

PS: Multumim Oana Petria pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează