SIBIU: „Casa mea”, filmul săptămânii la Astra Film Cinema

0

Natasha are grijă de 2 soți, 4 copii, 7 purcei și o turmă de capre, toți trăind la o fermă înconjurată de blocuri mamut într-o zonă rezidențială nouă a Kievului.

Cartierul de blocuri s-a dezvoltat pe terenul unui fost sătuc ai cărui locuitori au fost forțați să plece de către marii dezvoltatori la începutul anilor ’90. Natasha nu s-a lăsat dusă și e hotărâtă să nu cedeze în lupta cu autoritățile pentru proprietatea ei, nici măcar atunci când căminul pare că se năruie din interior. În 2013, casa lor este distrusă într-un incendiu inexplicabil, o parte din animale sunt ucise, dar cu toate acestea Natasha își găsește forța interioară pentru a merge mai departe: ”Vom reconstrui și vom continua lupta pentru drepturile noastre”.

my home 1

Va reuși Natasha să își apere căminul? Filmul Casa mea (regia: Jiri Stejskal) – cel mai bun documentar, competiția Europa Centrală și de Est la AFF 2015 este o pledoarie pentru individualitate într-o societate globalizată, mizând pe profunzimea personajelor, un umor subtil și o imagine cinematografică impresionantă.

Doar în această săptămână proiecția are loc miercuri, 23 martie, de la ora 19:00 la Astra Film Cinema (Piața Mică 11). Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției. Mai multe informații la tel: 0751.166.516

Trailer: https://youtu.be/xtiUb1taCxw
Facebook event: www.facebook.com/events/787582871371704/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.