Caravana Viitorului se încheie cu extragerea celor 10 câştigători ai premiilor SELECTOT

1

Selectezi şi câştigi!

Caravana Viitorului se încheie cu extragerea celor 10 câştigători ai premiilor SELECTOT

Caravana Viitorului, activitate desfăşurată în cadrul campaniei „Mureşul reciclează deşeurile”, s-a încheiat la sfârşitul lunii octombrie urmând ca în luna noiembrie să fie extraşi cei 10 câştigători ai concursului SELECTOT.

Participanţii la concurs sunt cei ce au ales să trăiască în spiritul grijii pentru mediul înconjurător, adică aceia ce timp de mai bine de o lună de la venirea caravanei în satul sau oraşul lor au colectat selectiv deşeurile în propria gospodărie.

Caravana Viitorului a avut un real succes deoarece din luna iulie până în prezent, oamenii din 102 comune mureşene au participat activ la demonstraţiile de compostare şi colectare selectivă a deşeurilor, oferite de membrii echipei caravanei.

Inițiativa a avut scopul de a informa locuitorii județului Mureș despre implementarea sistemului integrat de gestionare a deşeurilor ce respectă cerinţele legislaţiei române şi europene în domeniul protecţiei mediului, fiind eficient, economic şi suportabil pentru populaţie cât și menit să îmbunătăţească calitatea vieţii tuturor mureșenilor.

Ca şi în prima etapă a Caravanei viitorului, cei zece câştigători ai premiului SELECTOT- etapa a doua se vor putea bucura de biciclete, aparate electrocasnice şi multe materiale promoţionale oferite prin proiectul Sistem de Management Integrat al Deşeurilor Solide în Judeţul Mureş.

„Caravana Viitorului a fost o piesă importantă din puzzle-ul proiectului Sistem de Management Integrat al Deşeurilor Solide în Judeţul Mureş. De asemenea, a fost şi partea de care noi, organizatorii, am fost cei mai mândri, deoarece într-o asemenea întâlnire cu oamenii din oraşe dar şi cu cei din sate, am putut să luăm cu adevărat pulsul judeţului în ceea ce priveşte educaţia de mediu. E clar că oamenii au fost receptivi la demonstraţiile de colectare selectivă şi de compostare, deoarece au înţeles că dintr-o asemenea practică avem cu toţii doar de câştigat”, a spus Gabriela Roşoiu, coordonator de caravană în cadrul proiectului Sistem de Management Integrat al Deşeurilor Solide în Judeţul Mureş.

 

Autocolant Caravana Viitoului

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar
    Mariana Dragusin on

    Sincere felicitari initiatorilor proiectului „Caravana Viitorului” si tuturor celor care l-au sustinut prin fapte…. Cu siguranta, un exemplu de urmat, in cat mai multe colturi ale tarii!

Comentează